Nederland lapt nog maar een internationale afspraak aan de laars

‘Krijmfijter’ Teeven wil speciaal strafrecht voor jongeren tussen de 15 en 24 jaar. Weg met de zachte aanpak! Keiharde maatregelen moeten er komen! Behandel het tuig als criminelen en stop ze in het gevang! Dat zal ze leren! (ja om hun opleiding als misdadiger te voltooien)
😥

Maar Teeven, en dus Nederland, gaat hiermee tegen het afgesproken kinderrechtenverdrag van de VN in, zegt Kinderombudsman Marc Dullaert. Ach, zo langzamerhand wordt Nederland toch een landje waar je maar beter geen afspraken mee kunt maken, lappen ze toch aan hun laars. Beetje bananenrepubliek aan het worden hier.

11 gedachten over “Nederland lapt nog maar een internationale afspraak aan de laars”

 1. we weten het toch , om de Neder-Dietsch Joods Christelijke Cultuur te beschermen tegen het gevaar der Jonge Saracenen en/of Islamisering schaffen we haar af en vervangen we haar door de Amerikaanse , zag je ook al bij die kraker-demonstratie zelfde techniek die de NYDP tegen de wall street actie gebruikte …

 2. Tja, maar ondertussen bestaan er toch al een aardig tijdje jeugdgevangenissen, terwijl volgens het verdrag kinderen niet in een cel thuishoren.

 3. Joke Mizée Schreef:

  Tja, maar ondertussen bestaan er toch al een aardig tijdje jeugdgevangenissen, terwijl volgens het verdrag kinderen niet in een cel thuishoren.

  Geen wonder dat ze in opstand kwamen, zoals het Journaal eergisteren opende. De beelden daarbij deden me denken aan Guantanamo Bay.

 4. Het ‘Kinderrechtenverdrag van de VN’? LOL LOL LOL, dat is o.a. ‘geratificeerd’ door:

  Afghanistan, Angola, Bangladesh, Chad, Djibouti, Iran, Irak, Libië, Saoedi-Arabië, Somalië (bijna :-)) Syrië en nog ene schier eindeloze reeks landen waar de kinderrechten echt HOOG IN HET VAANDEL staan.

  Trouwens, de VN, dat is toch hetzelfde corrupte orgaan waar de schuimbekkende Wilders-inquisitie nu wil aankloppen om Geert naar de Goelag te krijgen?

 5. Nicky Schreef:

  Trouwens, de VN, dat is toch hetzelfde corrupte orgaan waar de schuimbekkende Wilders-inquisitie nu wil aankloppen om Geert naar de Goelag te krijgen?

  word dat ter PVV huize beweerd … ??? of heb je Atlas Shrugs te veel gelezen en geloof je wat Pamela allemaal beweerd … Wilders hoeft helemaal niet naar een Goelag , een kibboetz is ook prima ,

 6. @ 5: Atlas Shrugs, Pamela, zegt me niets, maar ik ga het checken 🙂 En Geert Wilders IS al half naar de Goelag verbannen door de apparatsjiks van het LinksBlok….als je ziet hoe die man moet leven en hoe hij wordt gedemoniseerd.
  @6: Het blijft de VN, malafide club.

 7. @7
  Dat de man “zo” moet leven is natuurlijk erg.
  Maar….dit is een situatie die hij zelf geeft gecreëerd door zijn onplezierige taalgebruik aan het ontstaan van zijn “one issue” beweging.

  In principe is de man door zijn handelen een gevaar voor zichzelf en anderen. Gecombineerd met het feit dat hij bij tijd en wijle de indruk wekt aan (vervolgings)wanen te leiden zo bij vele anderen een reden zijn tot opsluiting in een psychiatrische inrichting.

  Dit sta ik zelf niet voor, maar ik hoop dat hij en zijn beweging zich wat meer gaan richten op het voeren van met feiten onderbouwde discussies.

  Iets dat ze toch nu toe nog niet gedaan hebben.

 8. MarV. Een fraai stukje kromdenkerij. Wilders heeft de situatie waarin hij beveiligd moet worden aan zichzelf te danken, volgens jou. Dat is natuurlijk klinkklare kletskoek. Wát Wilders ook zegt, het mag nooit een reden zijn hem met de dood te bedreigen.

 9. @liera
  Dat wil ik ook helemaal niet goed praten.
  Neemt niet weg dat je door je eigen handelen een situatie bewust kunt laten escaleren.

  En gezien zijn vele volgers heeft het hem geen windeieren gelegd om zichzelf tot martelaar voor de joods-christelijke traditie te verklaren.

Reacties zijn gesloten.