Nazistische inteelt

Inteelt onder nazi's
Inteelt onder nazi’s

Hadden we hier al bericht over een totale randdebiel die niet van zijn geloof weg te krijgen is met zijn stupide en vileine ‘het kan dan wel een leugen zijn maar daar heb ik lekker schijt aan want mij past het goed in mijn redeloze haat jegens anderen’, hier hebben we er nog zo eentje:

Maar ook al verzon hij (Perdiep Ramesar. – red.) geregeld bronnen, dan wil dat nog niet zeggen dat de context waarin de spookbronnen werden opgevoerd ook uit zijn duim is gezogen.

(Bron)

Vertaling: ook al heeft die snuiter alles van a tot z bij elkaar gelogen, de bewoners van de Haagse Schilderswijk enorm belasterd en anderszins onnoemlijke schade berokkend, bevolkingsgroepen tegen elkaar opgehitst, het maakt allemaal niet uit want volgens mij is het WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! Want ik wíl gewoon dat het WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR is!
Was getekend: Sylvain Ephimenco.

Zo lang dit soort geteisem op de pagina’s van de voormalige verzetskrant waarvoor tientallen verzetsstrijders in de duinen afgeknald zijn en die tot ordinair nazi-blaadje is verworden, hun intens vuile en haatdragende diarree de vrije loop kunnen blijven laten, is elk voorgenomen gesprek met de belasterde en door het slijk gehaalde bewoners van de Schilderswijk (waar die bewoners om hebben moeten vragen nota bene) een lachertje. Of een wel heel cynische poging van Cees van der Laan en consorten om over de ruggen van die mensen het eigen bruine straatje schoon te vegen. Dat is wat ik vermoed.

Het wachten is overigens op een (wellicht onder het mom van een column geschreven) hetze-stuk waarin op gezag van nazi Martin Rosenberg Bosma wordt ‘aangetoond’ dat moslims aan inteelt doen in die rioolrechtse kutkrant van Cees van der Laan.

2014-12-26 Inteelt 2

Gezien de gretigheid waarmee de nazi’s hun verzinselen met elkaar delen, van elkaar overnemen en aanpassen al naar gelang welke bevolkingsgroep op zeker moment uit de gratie is, mag je aannemen dat de nazi’s van inteelt zelf in elk geval wel pap lusten.

2 gedachten over “Nazistische inteelt”

  1. Pingback: Treurige inteelt door eigen volk eerst | Krapuul

  2. Pingback: Maatschappelijke incest: zo ziet het eruit. | Krapuul

Reacties zijn gesloten.