‘Nazi’s toffe jongens, moslims tuig van de richel’

Niet lang geleden hemelde poezenmevrouw Nanninga van haatblog GeenStijl de fanatieke nazi Otto Skorzeny huizenhoog op als zijnde een stoere bink uit een spannend jongensboek.
Onlangs kreeg Esther Voet van het CIDI in het Parool een platform om haar hemeltergende prietpraat eruit te kramen over het feit dat het vermoorden van honderden kinderen door Israël tijdens een ordinaire wraakoefening op een getto-bevolking die geen kant op kan in haar verwrongen wereldbeeld niet ‘buitenproportioneel‘ is en vervolgens mocht ze voor de ‘goede Zionistische zaak’ ook nog even haar plasje doen in de NRC en Trouw.
Vandaag etaleert Elma Drayer maar weer eens in Vrij Nederland haar mensen verachtende kijk op de wereld:

2014-08-28 Elma Drayer VN Nazis verborgen

Kortom: het bagatelliseren van de moord op zes miljoen mensen is begonnen en dat allemaal omwille van de haat jegens moslims – die volgens die andere gestoorde gek Andries Knevel van de EO het ‘ernaar gemaakt hebben.’
‘Die nazi’s waren weliswaar niet zo sympathiek….maar die jongens van het IS zijn pas echt een verschrikking’ aldus de van haat tot in elke vezel van haar lijf doortrokken Drayer die journalistiek consequent verwart met ordinaire haatzaaierij.
Sterker nog: ik heb van iemand uit het gezelschap van Drayer vernomen dat de nazi’s van weleer hele fatsoenlijke lieden waren:

2014-06-26 Nazis fatsoenlijker...

Als de door bruin Nederland zo vurig gewenste etnische zuivering straks van start gaat, onthoudt dan wie erbij waren om daarvoor de geesten rijp te maken met hun bruine diarree.

4 gedachten over “‘Nazi’s toffe jongens, moslims tuig van de richel’”

 1. Dat de nazi’s de holocaust verborgen hielden, had NIETS met “schaamte en/of ’n sprankje moreel besef” van doen. Hoe komt men op zo’n stupide gedachte? Als er sprake was van “schaamte en/of ’n sprankje moreel besef” waren er niet 6 miljoen joden vermoord.
  Veelmeer hadden de nazi’s het vage idee dat deze praktijken na officiele bekendmaking de bevolking dan toch aan het morren had gebracht, omdat deze op dat moment officieel medeplichtig zou zijn. Het ging ze dus om “schaamte en/of ’n sprankje moreel besef” van de overige Duitse bevolking.
  Overigens wisten de geallieerden precies wat er gebeurde en heeft geen poot uitgestoken om de holocaust te voorkomen, of zelfs maar te saboteren. Kennelijk ook geen last van “schaamte en/of ’n sprankje moreel besef”.

  De motivatie voor deze slachterijen is ook volledig anders. De nazi’s wilde de joden uitmoorden, gewoon omdat ze joden zijn. Dat was hun primaire doel.
  De ISIS-idioten gaan prat op hun wandaden, omdat ze hun vijanden en de bevolking die ze onderdrukken willen laten zien tot wat ze in staat zijn, mocht je je tegen ze verzetten. Het gaat ze niet om volkenmoord, maar om het opleggen van hun wil.

 2. Indien het eerste zin van het verslag klopt, vraag ik me dan af waarmee is de Nederlandse Justitie bezig, gezien dat ophemelen van nazi-figuren en daden zou verboden moeten zijn. Papa Le Pen werd veroordeeld voor het bagatelliseren van de holocaust, Nanninga zou moeten vertellen waarom Otto Scorzeny – de nazi-held zo charmant voor haar is.

 3. Zou een hoogbegaafde vrouw als ED niet meer weten dat de afschuwelijke onmenselijkheid van het Nazi-regime zo diep ingreep in het wereldgeweten, dat niet lang daarna de verklaring van de Rechten van de Mens ontstond als poging om alle verdere onmenselijkheid te keren? En dat in die Verklaring alle mensen het recht toegezegd op eigen keuze voor levensbeschouwing en geloof.

  Weet zij ook niet dat alle mensen, gelovig of niet, bij begane onmenselijkheid door die Verklaring te schande worden gezet en veroordeeld. Ook de grove misdaden van IS met zijn moordende geloofsdwang. Ook de jodenhaat, islamhaat en mensenhaat die hier plotseling weer oplaait.

  Dat alles geeft haar met haar geloofsdwang niet het recht om moslims hun recht op godsdienst te ontzeggen. In haar blinde dwangneurose zou zij er beter aan doen om als humane open mens, natuurlijk kritisch therapeutisch en zonder zich te laten dwingen, op de hoogte te stellen van de godsdienst islam. Misschien beseft ze dan ook beter hoe humane mensen zich ook nu nog aan mensenrecht kunnen houden.

 4. joost,
  een goede raad, maar tegen dovemansoren, naar ik vrees. Drayer heeft haar haat nodig. Enerzijds voor haar zielige en misplaatste superieuriteitsgevoel, anderzijds om haar stukjes te verkopen.

Reacties zijn gesloten.