Nazi-vriendje pleit voor nog hogere muur

'Niemand hat die Absicht eine Mauer zu errichten'
‘Niemand hat die Absicht eine Mauer zu errichten’
Met sommige mensen komt het nooit maar dan ook nooit meer goed. Die zijn in elk denkbaar opzicht en in de eerste plaats in moreel opzicht reddeloos verloren.
Sybrand Buma van het CDA, die zich ooit door nazi’s liet gedogen (totdat het die nazi’s waren die bij monde van hun Führer de ‘prettige samenwerking’ verbraken. Als het aan Buma en zijn kliek van opportunisten had gelegen was Bruin I nog een hele tijd doorgegaan) is zo iemand.

Terwijl de wereld stilstaat bij het feit dat een kwart eeuw geleden één van de meest afzichtelijke symbolen van de verdeling van mensen in ‘zij’ en ‘wij’ is verdwenen, pleit die hysterische gek die overigens ook op nazi-blogs schrijft waarvan de aanvoerder mensen uitscheldt voor ‘rifapen’ voor een nog hogere muur om Europa.

Wat moet je wel niet voor een ongelooflijke zak stront zijn als je er daarmee in feite voor pleit dat nog meer mensen zullen verrekken en creperen elders in de wereld nadat het ‘superieure Westen’ met zijn ‘democratische instituties’, zijn ‘mensenrechten’ en zijn ‘vrije markt’ die landen heeft leeggeroofd, er oorlogen heeft veroorzaakt om de laatste restjes olie, uranium, mineralen voor de mobieltjes en de ei-pets: ‘Mauer om Europa, klaar, verrek maar rest van de wereld!’.

Dat is wat die zich door nazi’s bij tijd en wijle laten gedogende eikel zegt en niks anders. Wat een visie. Wat een geweldig vredelievend en menslievend wereldbeeld houdt die Buma er toch op na. ‘Na het conflict gaat u terug.’ Aldus die briljante visie van de oorlogszuchtige maniak die ervoor pleit steeds meer landen onder een tapijt van bommen te laten verdwijnen in een gruwelijke oorlog die door de VS en zijn satelliet-staten is veroorzaakt maar waar hij gemakshalve te allen tijde aan voorbij gaat wanneer ie zijn waffel opentrekt.

Ik zeg het niet gauw maar soms denk ik wel eens dat de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar himself met zijn ‘minder, minder, minder’ minder hypocriet is dan Sybrand Buma.