Nationale Ombudsman houdt info achter en graait nog snel drie ton mee

Oud ANWB-bobo en kersverse Nationale Ombudsman Guido van Woerkom, ook bekend van zijn afkeer van Marokkaanse taxichauffeurs blijkt nu ook informatie te hebben achtergehouden over zijn vertrek bij de ANWB. Dat vertrek was namelijk niet vrijwillig, zoals Van Woerkom altijd heeft gesuggereerd, maar op aandringen van de commissarissen. Doordat zijn afscheid niet vrijwillig was, kreeg hij ook nog eens driehonderdduizend euro toegeschoven bij zijn vertrek. Hopla, kassa.

Niet dat het allemaal verder iets zal uitmaken. Het feit dat Van Woerkom discriminerende uitlatingen heeft gedaan, waardoor hij op voorhand nooit een betrouwbare Ombudsman voor alle Nederlanders zal kunnen zijn, bleek totaal geen belemmering voor zijn aanstelling. Laat staan dat een beetje gelieg en gegraai een belemmering zou zijn; dat doen de meeste politici immers zelf ook maar al te graag. Wat heet: daaraan is men zo gewend dat het niet eens meer opvalt.

Als Van Woerkom werkelijk de intentie had om een goede, betrouwbare Ombudsman te zijn, had hij na al het rumoer over zijn Marokkanenopmerking allang zelf afgezien van de functie. Maar nee, met de arrogantie die bij dit soort grootverdieners schijnt te horen, meent Van Woerkom dat hij de functie desondanks prima zal kunnen uitoefenen en tikt hij graag die 148.000 per jaar nog even lekker binnen.

8 gedachten over “Nationale Ombudsman houdt info achter en graait nog snel drie ton mee”

 1. Waar is nu die Ron met zijn naiviteit… Zeg het netjes. Zo WEER een rechtse wandaad.

 2. Wat voor bedrag krijgt Guido van Woerkom binnen zodra straks aangedrongen wordt dat hij de functie van Nationale Ombudsman vrij moet maken?

  Gelet op het gebeurtenis bij de ANWB is dan zijn functie als Ombudsman gewoon een troostprijs voor het feit dat hij vervroegd bij de ANWB vertrekken moest?

 3. WAAR IS NU DIE RON MET ZIJN GROTE BEK !!!! ???

  Durf eens gezichtverlies te leiden man en toe te geven dat wij het hier op KRAPUUL WEER BIJ HET RECHTE EIND HEBBEN. ZO LOS JE ZAKEN OP.

  Valt mijn mede Krapuulers dat ook niet op. Dat figuren als Ron komen blaten liegen draaien en goedpraten en als dit dan WEER!! aan het licht komt dat ze wegblijven.

  Post een Pieten Topic en als vliegen op stront zijn ze er weer.

  TIJD dat rechtse mensen stoppen met die linkse hobby en dat is naar de stembus gaan. Want dat is een verfoeilijk linkse bevochten hobby. Net als scholing en vrouwen emancipatie en dat van homosexuelen.

 4. Ik weet al wat het is. Zo lang Nederland scoort op het WK gaat het goed……

  Als stort de hele bliksemse teringzooi in elkaar. Voetjebal. Het lijkt wel harddrugs je vergeet meteen alle ellende.

 5. Ondertussen dankzij dit rechtse regime. 55.000 ontslagen verwacht in de zorg. De JSF moet komen dus mogen zij wijken.

  Om je vingers bij af te likken. Kunnen rechtse kiezer nog wel in de spiegel kijken alvorens ze neerploffen op de bank voor een fijn pot voetbal in een indianen dodend land….

 6. Levert weer fijn wat gebroken gezinnetjes op. Dag huis hallo restschuld en tegenprestatie.

 7. Voordeel van gebroken mensen na ontslag is dat je ze makkelijk kan pushen en door de mangel halen. Volgende zet de Ziekte Wet afschaffen ? Dit rechtse kabinet is er toe bereid en in staat.

 8. De ANWB is een vereniging zonder winst oogmerk, dat is toch wel linksig???
  Is er eigenlijk verschil tussen fascisme en nederlands staatssocialisme?

  Uiteraard moeten we by het Ombudsman instituut een staats getrouwe Leider hebben, stel je voor dat er iemand komt die echt de individuele burger belangryker vindt dan de STaatsmacht.

  (De mensch is niets de Staat alles)

Reacties zijn gesloten.