Na WNL jaagt Martin Bosma ook de Telegraaf tegen zich in het harnas

Tijdje geleden ging de chronisch ontevreden, gefrustreerde partij-idioot Martin Bosma over zijn nek over WNL.
Nu krijgt een columniste van de Telegraaf, toch Dagblad Wilders, met hem te maken.

Columniste Funda Müjde heeft het gewaagd om Martin te vertellen dat hij het begrip taqqiyya niet begrijpt en daardoor verkeerd uitlegt.

Hierop heeft Martin woedend geëist dat er een rectificatie zou komen! Hij, de partij-idioot van de PVV iets niet begrijpen! Iets niet goed uitleggen! Het moet toch niet gekker worden!!!!!!

Kortom, FITTIEEEEE!!!!!!! 😀 😈

Overigens meldt Joop.nl dat de Telegraaf de enige vriend zou zijn van de PVV. Nou ik lees toch vaak genoeg dat andere kranten ook graag in het gevlei komen bij het PVV-publiek, dus Dagblad Wilders is echt niet de enige ‘vriend’ van de PVV.

4 gedachten over “Na WNL jaagt Martin Bosma ook de Telegraaf tegen zich in het harnas”

  1. Zo gaat dat altijd bij extreem rechts. Eerst de eerste zondebok, dan de tweede en de derde zondebok en als laatste hebben de eigen kiezers het over zichzelf afgeroepen.

  2. Bosma vindt natuurlijk dat zijn witte dagblad/partijblad voor blanke Nederlanders verschoond dient te blijven van onhollandse invloeden en dus is de naam ‘Funda Müjde’ op zich al reden zich ervan te distantiëren…

  3. Hobby-nazi Bosma moet tegen zichzelf beschermd worden! Ik stel voor hem in de diepste krochten van het Wilders-home op te sluiten en de sleutel weg te gooien.

Reacties zijn gesloten.