Moszkowicz wil per se de indruk wekken dat het een politiek proces is

Moszkowicz is niet blij met de meewerking van het OM, hierdoor is de schijn weg dat het een politiek proces is. Bij elke mogelijke tegenwerking, lees: Mosko en Geert krijgen hun zin niet, grijpt Mosko naar wraking. Waarom komt die aradeskundige Jansen nu pas met zijn verhaal? Voor zijn 15 seconds of fame? Wat ik niet begrijp is dat er wraking is gevraagd. Deze rechters waren toch niet bij het etentje? Deze rechters zijn toch gewoon aangewezen als slachtoffer? Of heb ik dat mis? Elke andere rechtbank, zal ook weer met wraking te maken krijgen, omdat die zaak met die aradeskundige boven de zaak blijft hangen.

Verder gaat Geert weer wat zeggen aan het einde van de zitting, is dat vandaag nog? En gaat iemand van de rechtbank die man dan eens vertellen dat hij enig respect moet hebben en tonen voor de rechtbank? Want dat is nog steeds erg ver te zoeken bij deze man.

Dit gaat onderdehand een horror film worden, geen Gekke Geert Show meer. Er wordt weer een stapje verder gegaan, zoals zo vaak, van kwaad tot erger.

10 gedachten over “Moszkowicz wil per se de indruk wekken dat het een politiek proces is”

 1. Kennelijk is het de bedoeling zo veel mogelijk mist over het proces te trekken, zodat niemand meer begrijpt waar het over gaat en De Telegraaf weer in chocoladeletters met VRIJSPRAAK kan openen

 2. @Laurent, misschien heeft het te maken met het moment in de zaak. De pleidooien zijn gehouden, het wordt nu tijd voor de diverse advocaten om op elkaar te reageren in repliek. Op dit punt is het niet gebruikelijk om terug te grijpen op een getuige, en die live te horen. Dat had al eerder moeten gebeuren.

  Hans Jansen had dit verhaal al vorige maand kunnen vertellen. Hans Jansen had dit verhaal al drie dagen na het etentje kunnen vertellen, in mei,toen hij als getuige-deskundige (ahem) werd gehoord.
  Dat het nu pas gebeurt, kan onmogelijk toeval zijn. Bram Mosk. weet heel goed dat dit niet het moment is voor een getuige, maar hij heeft dit kennelijk zo geregisseerd.

 3. Die klojo Wilders en z’n maffiamaatje/advocaatje willen zelfs de rechterlijke macht reduceren tot een circus

 4. Er blijkt dus iets te bestaan dat nog verschrikkelijker is dan rechtspraak volgens ´die verschrikkelijke sharia´: de Nederlandse rechtspraak

 5. Ik moet zeggen dat ik het bijna met Wilders eens begin te worden als hij spreekt over een circus: wat is dit voor een ongelooflijk gekluns van eerst het OM dat vrijspraak eist, en nu weer die rechters die voortdurend in valletjes van Moskovitch lopen?

 6. Volgens mij heeft Mosk gezegd dat er sprake van een partijdig proces is en dat dat nog erger dan een politiek proces is.
  Daarmee zou hij zich mi. zich keurig hebben uitgelaten omdat hij zelf het proces als politiek proces,wilders media oorlogs stokpaardje , niet benoemd heeft.
  Gezien ook de ontwikkelingen, het willen in dekken van Wilders immuniteit tijden opstellen van regeerakkoord, ben ik er des te meer van overtuigd dat Wilders wel veroordeeld zou worden.
  En ik denk echt dat zowel Mosko en Wilders daar bang voor zijn.
  Ik haal opnieuw Belgische Daniel Ferez aan die voor veel minder tot aan cassatie EU hof in 2009 onder een maatregel niet uitkwam.
  Momenteel lood om oud ijzer, als er geen uitspraak voor de staten generaal verkiezingen komt,ziet het er m.i. qua electoraat Wilders, 1e kamer zetels , somber uit. 😐

Reacties zijn gesloten.