Moszkowicz lult recht wat krom is

Ja wat wil je, pleidooi van 14 uur, dat is toch marteling. Rechtbank suf lullen* en vanuit delirium gaan ze wel vrij pleiten om er maar vanaf te zijn.

Geert Wilders heeft zijn uitlatingen niet zomaar uit de lucht gegrepen, ze zijn – althans voor een deel – gebaseerd op feiten.

Ja en dat deel aangevuld met eigen verzinsels en aannames en dat alles wat uit zijn grote duim gezogen is als DE WAARHEID verkondigd, dat is nog steeds gewoon jokken in mijn boek.

* NB: ik wilde hier naar een cartoon linken, maar kan die nergens meer vinden. 👿  heb me gek gezocht, misschien kan iemand helpen? Het is een horizontale cartoon, zwart/wit en stelt voor: rechtbank met rechters en de middelste rechter hangt huilend op de tafel en zegt dat als hij zich had laten vervangen hij dit niet allemaal had hoeven aanhoren.

2 gedachten over “Moszkowicz lult recht wat krom is”

  1. Ik snap niet waar die Wlidersadepts het over hebben, als ze het hebben over een politieke rechtszaak 💡 💡 💡 . Het OM is duidelijk te lui om zn werk te doen. Dus het Volk mag niet zeueren over het OM.

Reacties zijn gesloten.