Moslimfundamentalisten demonstreren veiliger in Tel Aviv dan in Cairo!

Ik voerde een surrealistisch tweetgesprek met Esther Voet. Want mijn mond viel open toen ik haar tweet las. Ik controleerde zelfs even of het misschien een nepaccount was. Maar nee het was echt. Ik probeerde haar aan te spreken op wat ze zei. Ik vind namelijk dat het ongepast is jezelf op de borst te kloppen terwijl er elders een vrijheidsstrijd gaande is. Ik was te verbaasd om verder nog te argumenteren. En misschien zie ik het allemaal verkeerd.

Zeg het maar.
Je kan het gesprekje hier nalezen.

11 gedachten over “Moslimfundamentalisten demonstreren veiliger in Tel Aviv dan in Cairo!”

 1. Ik denk dat Esther Voet bedoelde dat de Egyptische Moslim Broederschap welkom is om in Tel Aviv te komen demonstreren. Misschien niet eens zo’n slecht idee als je erover nadenkt.

 2. Als je zo oud bent als ik weet je nog de verhalen dat “de negers het in Zuid-Afrika beter hebben dan in die onafhankelijke landen van hun”. Daar moet ik vanzelf aan denken bij zulke uitingen.

 3. @3:

  Ja, want nu hebben ze tenminste iets nuttigs te doen in plaats van de hele dag lui voor dat hutje zitten te niksen in de zon. Fijn werk in onze huizen en plantages, veel beter voor ze.

 4. @3, Dat was precies wat ik ook dacht, je was me net voor 🙂
  Trouwens, heeft Leon de Winter misschien nog een ‘genocide-grapje’ gemaakt over die mensen in Cairo waar SGP-ayatollah en vriendje van mevrouw Voet dan hartelijk om kon lachen?
  Ik wil er maar mee zeggen dat dat CIDI mens net zulk schorem is als de rest van dat tuig waar ze zich mee inlaat.

 5. Goede vrienden die Zionisten , maar de militairen sluiten de grens met Gaza nog beter dan de MB salafidioten .. Maar als je dan een kans heb je “nieuwe vrienden ” af te zijken en doen alsof Egypte zo is door de Islaam laat je die kans als rasechte Zionnazi natuurlijk niet voorbij gaan

 6. @Defrysk

  Ik denk dat je het zoals je zelf al zegt “verkeerd inziet”! Het is geweldige Ironie om te zien dat aanhangers van het “Moslim Broederschap” (MB) in Tel Aviv Kunnen protesteren voor de Egyptische Ambassade! Dit terwijl het “MB” Israël het liefst wil vernietigen! Dus die “Zionisten” zijn soms zo slecht nog niet! In Cairo krijgen die MB salafisten tenminste voorgeschoteld wat ze zelf prediken!

 7. @8 Ron

  Verder is er niets mis met uw verstandelijke vermogens? Hoe “vredig en in vrijheid” zal het zijn als aanhangers van de Moslimbroederschap in Tel Aviv gaan demonsteren tegen het onbeschaamde landjepik van de wel zo slechte zionisten? Laat het zionistenleger zomaar toe? Jij weet wat 50% van de Egyptenaren welke op de Moslimbroederschap heeft gestemd wil met betrekking tot Israel? Het is het zelfde verhaal als met de Palestijnen. Egyptenaren en Palestijnen mogen met verkiezingen stemmen op wie zij maar willen. Als het tenminste maar is op partijen, welke door het westen in het algemeen en Israel in het bijzonder, goedgekeurd zijn!

Reacties zijn gesloten.