Morgen 27 oktober Kamerdebat over Mauro

Een bericht dat evenwel tot op het ogenblik van schrijven alleen op de Twittosfeer bevestigd wordt, onder andere door – even slikken – Tofik Dibi.

Maar gelukkig is er altijd nog Kathleen Ferrier om ons te vervelen met haar Geweten. (tip: collega Laurent)

6 gedachten over “Morgen 27 oktober Kamerdebat over Mauro”

 1. Fel stuk van Peter Breedveld op Frontaalnaakt.nl: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/mauro.html

  Leers zelf probeert ons wijs te maken dat het voor hem onmogelijk is Mauro te laten blijven, zijn partijgenoot Mirjam Sterk geeft met droge ogen de media de schuld. PVV’ers wijzen er nog eens op dat de vreemdelingenwet, die hen blijkbaar dwingt harteloos te zijn, uit de koker komt van Job Cohen, en moet je dat enorme leger trotse VVD- en CDA-stemmers zien, dat daar staat te loeien van verontwaardiging!

  Maar dit is waar je voor hebt gestemd, als je hebt gekozen voor CDA of VVD. Het is nooit een geheim geweest dat die partijen tegen medemenselijkheid zijn, al wordt dat eufemistisch ‘zelfredzaamheid’ genoemd. Rutte zei het nog in zijn overwinningsroes: “We gaan dit mooie Nederland teruggeven aan de Nederlanders.” Dat is wat onze regering nu aan het doen is, Nederland teruggeven aan de Nederlanders.

 2. Gelukkig dat België nog bestaat. Familie van #mauromoetblijven verhuist een paar kilometers van Venray naar Hasselt en wacht uitspraak Europees Hof en VN-mensenrechtenraad af. 😀

 3. Ik wil even de smiley van Keira lenen: 😥 😥 😥
  (ik moet me op buitenlandsepartner.nl inhouden, dat doe ik normaal graag maar nu even niet)

  De kogel is door de kerk (huhu) hoor, het CDA heeft het er nog even snel doorheen gejast om Mauro terug te sturen zodat daar op het aanstaande congres geen onenigheid meer kan ontstaan.

  😥

Reacties zijn gesloten.