Ministers erg vergeetachtig over eigen studententijd

Volgens het kabinet moet het maar afgelopen zijn met langzaamstuderende studenten. Voortmaken met die hap! Zijn ze wel even vergeten hoe het in hun eigen tijd ging, dat zij hebben kunnen studeren zoals ze hebben gedaan, was mede mogelijk dankzij onze belastingcenten. (dus dat ze nu zitten waar ze zitten ook 👿 ) Natuurlijk moet het zo zijn dat studeren zo veel mogelijk oplevert. Maar eh, dit vind ik toch wel wat zuur naar de huidige studenten. Lijden de heren al aan Alzheimer of zijn ze wat verzuurd en kunnen het niet meer hebben?

Ik geef de studenten groot gelijk!

7 gedachten over “Ministers erg vergeetachtig over eigen studententijd”

 1. Het is weer rancune tegen de jeugd. Wat minder spectaculair dan de schandpaal van Ivo Opstelten maar een stuk gemener.

  Dat is de grote zonde van de grote jongens van Rechts: het totale onvermogen om blij te zijn voor een ander.

  Ik ben blij voor jonge mensen die het beter hebben dan ik het had. Als ze irritant worden dan trap ik ze met liefde onder hun reet maar hun geluk misgun ik ze niet.

 2. Sofia van der Linde Schreef:

  Ik ben blij voor jonge mensen die het beter hebben dan ik het had. Als ze irritant worden dan trap ik ze met liefde onder hun reet maar hun geluk misgun ik ze niet.

  Dat vind ik nou eens mooi omschreven 😎

 3. “. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.”

 4. @jvdheuvel ja, maar het gaat om de ne-ven-ac-ti-v–tei-ten op je CV, als je een politieke carrière nastreeft.

  Niet dat je iets substantieels geleerd hebt, maar dat je voldoende bekwaam bent in het organiseren van het volgende zuipfestijn in de studentenvereniging.

 5. Allemachtig 11 jaar. Een universitaire deeltijstudie (dus naast 40-urige baan en gezin) duurde in die periode 6 tot 7 jaar. Hoeveel hersencellen moet je wel niet wegzuipen om voltijd geschiedenis in 11 jaar te doen.

Reacties zijn gesloten.