Mevrouw Haifi weg? Dan ook Leon Sinke en Gerard van Hulzen van BZK!

Gisteren werd er een ambtenaar geschorst die niet – zoals in Nederland vereist is als je ‘goed volk’ of een ‘bezorgde burger wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ bent – van mening is dat alle moslims IS aanhangers en strijders zijn.
De hele bekende riedel kwam voorbij: moslim, terrorist, schande, PvdA en noem maar op wat het rioolrechtse geteisem aan voorspelbaar vocabulaire weet op te reutelen.
De nazi’s Van Klaveren en Bontes houden in deze de traditie van hun voormalige Schlümpfe-Führer, wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar in ere en stellen dus de kennelijk benodigde vragen aan de betreffende minister.

In een volwassen en normaal land mag je je mening uiten – hoe dwaas die ook is – zonder dat je meteen een ‘Berufsverbot’ in de maag gesplitst krijgt.
Maar Nederland is geen volwassen democratie of normaal land: wie niet in de extreem-rechtse pas loopt krijgt de hooivorkenbrigades op Twitter en Facebook alsook het mediaconcern waar men mensen wil uitroeien middels virussen en lacht om verdrinkende vluchtelingen achter zich aan.
Je wordt voor ‘jodenhater’ door de zelf verklaarde vrienden van ‘de joden’ (soms te herkennen aan hun imbeciele hashtag ‘ikbeneenjood’ in hun literaire braakseltjes of hun evenzo stompzinnige maar niettemin uiterst kwaadaardige en haatdragende advertenties waar hun namen aan verbonden worden) uitgemaakt, bedreigd met ‘aangifte’ of zelfs geweld, gestalkt en als je een vrouw bent is er ook nog menig perverse seksuele fantasie die je naar je toe geslingerd krijgt. Je werkgever wordt door de ‘bezorgde burgers’ gebeld en gemaild en je wordt dus ook – zoals mevrouw Haifi – geschorst en bedreigd met een Berufsverbot.

In december 2012 werd het tentenkamp van uitgeprocedeerde asielzoekers op de Koekamp in Den Haag door de politie op last van burgemeester Van Aartsen ontruimd.
Het vooruitzicht van het feit dat die stakkerds die wat betreft de Nederlandse maatschappij kunnen verrekken door de politie verjaagd zouden worden leidde tot vingerlikken bij twee ambtenaren, de heren Leon Sinke en Gerard van Hulzen, bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van Ronald Plasterk:

gvhulzen-tweet

Aldus deze twee ambtenaren de dag voorafgaand aan die beruchte ontruiming van de Koekamp in een onderonsje op Twitter dat treffend de morele staat en de volstrekte empathieloosheid illustreert van dit land.

Dat Leon Sinke niet zomaar een domme uitspraak deed maar gewoon een notoire racist is, blijkt ook uit dit literair pareltje van zijn hand over niet blanke mensen:

Sinke over niet blanke mensen

U ziet het heren Sinke en Van Hulzen: al zou u het graag willen vergeten, wij vergeten niet. En wij zullen altijd u, uw kinderen, uw echtgenoten, vrienden en wat dies meer zij er aan herinneren wat u ooit op zeker moment aan haatdragende diarree eruit gescheten heeft. Wat voor een racistisch geteisem u bent.
En het lijkt mij althans heel redelijk dat als mevrouw Haifi vanwege haar uitlating een ‘Berufsverbot’ krijgt er heel wat meer reden is om mensen als Sinke en van Hulzen op ministeries en elders bij de overheid per direct de keien op te trappen.

7 gedachten over “Mevrouw Haifi weg? Dan ook Leon Sinke en Gerard van Hulzen van BZK!”

 1. Vandaag in Trouw mocht eencellige Israel propagandiste Drayer ook weer haar drol draaien. Doodziek word ik van de Nederlandse media. Nazi’s krijgen een podium waar de Volkische Beobachter nog een puntje aan kon zuigen. Amoebe’s welke zich verslaggever noemen vragen zich nooit af wie Pro Patria in werkelijkheid is/zijn! Verslaggevers welke zich nooit afvragen wie ISIS, Taliban, Osama Bin Laden, Libanese Salafisten etc. van wapens heeft voorzien. Niemand die windbuil Wilders het vuur na aan de schenen legt. Een idioot welke de totale oorlog ( waar heb ik dat meer gehoord) verklaart aan de Islam naar aanleiding van 9-11. Terwijl die idioot donders goed wist dat de daders uit een bevriende natie kwamen. Saudi Arabie. Geen hersenloze verslaggever welke vraagt wat Timmermans, van Baalen en Verhofstadt eigenlijk deden op het Maidanplein. Schande spreken over het Oekrainse leger wat op burger doelen schiet, hetgeen ook schandelijk is maar geen woord over dezelfde daden gepleegd door Israel. Minstens zo schandelijk. Een Nederlands parlement met nazi’s en parlementleden welke gewoon met deze nazi’s samenwerkt.Een EU parlement met onverholen nazi’s, en parlementsleden welke gewoon met dat gespuis samenwerkt. Geen verslaggever met een mening daarover. Wel, ik heb ze niet gekozen. Ik moet ze niet. Opgedonderd, aftaaien desnoods met harde hand. Wegwezen, terug in jullie drekholen!

 2. In een neonazi-georiënteerd samenleving worden nooit de neonazi’s vervolgd.
  Of de fascisten.

  Er wordt altijd een beschermende hand boven hun hoofd gehouden.

 3. Het met twee maten meten door Nederlanders is al eeuwen bekend.

  Niet alleen in WOII werd dit gedaan.

  Die twee dienders dienen op non actief gezet te worden vanwege hun tweets.

 4. Wat mij betreft mag Mw Haifa blijven en ook haar mening blijven uiten. De veronderstelling dat IS (eerder ISIS of ISIL) een maaksel is van Mossad, CIA en M5 (of 6) is zo vreemd nog niet. Alles is er op gericht de zaak in het MO uit elkaar te scheuren, splijtzwammen te bewapenen en regeringen te ondermijnen (Maliki in Irak en Assad in Syria). Straks zijn Jordanie, Lebanon en uiteindelijk Turkije aan de beurt. Het enige verweer komt van Hamas en Hizbollah met wat steun van Rusland en Iran. Ik wens ze alle sterkte.

  En de rabiate ambtenaren, die zich verlustigen in het ontnemen van de laatste rechten van hun medemens, terecht genoemd met naam en toenaam (Sinke en van Hulzen), mogen wat mij betreft niet blijven.

 5. En net als je denkt: hè dat krapuul gaat qua verslaggeving de goede kant uit dan komt onze Ralph om de hoek zetten. Ralph met zijn eeuwige nazi metaforen erg jammer en wat doet het toch maar weder afbreuk aan de boodschap.

  M

 6. Bobje :
  En verder had jij geen mening over het bericht? Uw gezonde volksondervinden reikt niet ver genoeg?

 7. Pingback: Een politie-moord komt niet zomaar uit de lucht vallen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.