Mevrouw Callenbach, gaat u maar naar Nigeria

Zomaar een van de verhalen over mensen die Nederland uitgezet worden want vol is nu eenmaal vol.
Moeder moet man en kind achterlaten want vol is vol.

Petitie.

9 gedachten over “Mevrouw Callenbach, gaat u maar naar Nigeria”

 1. Op de site waar de link naar verwijst staat een brallerige, zelfgenoegzame, bol van de misplaatste pretenties zijnde advertentie van…jawel…u mag drie keer raden. Ik moest er bijna van kotsen en mij bekroop de gedachte dat het misschien een goed idee is Teeven en zijn mede-VVD’ers het land uit te gooien.
  Of heet dat opruiing?

 2. En opschrijven dat teeven zich zeer goed zou hebben kunnen gedijen in deperiode tussen de 30 er en 40er jaren vorige eeuw .mag zeker niet zeker .

 3. Nog maar eens een paar artikelen uit de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) opnoemen:

  artikel 16.3:
  Het gezin is de natuurlijke en fundamentele groepseenheid van de maatschappij en heeft recht op bescherming door de maatschappij en de staat.

  artikel 25.2:
  Moeder en kind hebben recht op bijzondere zorg en bijstand. Alle kinderen, al dan niet wettig, zullen dezelfde sociale bescherming genieten.

 4. @3 Van mij wel hoor. Teeven zou zelfs Anne Frank nog óf 3900 Euri hebben laten schokken of persoonlijk op de trein gezet hebben schat ik zo in. Die volstrekt empathieloze imbeciel heeft volgens mij een obsessie met ‘illegalen’ en al het andere dat niet in zijn ‘ideale wereldbeeld’ past.

 5. Inderdaad. Type Teeven zou Anne Frank het land hebben laten uitknuppelen. Het Volk zou er bij staan juichen.

 6. @4: Sjaax:

  [ Alle kinderen, al dan niet wettig, zullen dezelfde sociale bescherming genieten.]

  Nou, dat vind ik vanzelfsprekend, maar dat andere artikel:

  [artikel 16.3:
  Het gezin is de natuurlijke en fundamentele groepseenheid van de maatschappij en heeft recht op bescherming door de maatschappij en de staat.]

  Krijg ik toch wel de kriebels. de natuurlijke, et cetera.

 7. Walgelijk, Nederland lijkt alle menselijkheid te zijn kwijtgeraakt. Ren maar achter alle schreeuwers aan die roepen dat Nederland “vol” is; politici zitten acchter hun bureau en strijken krankzinnige bedragen op, vooral als ze de politiek moeten “verlaten”, nog jaren lang wachtgeld! Geef al die wachtgelden aan dit soort gevallen uit, zodat deze mensen hier een normaal gezinsleven kunnen opbouwen.

Reacties zijn gesloten.