Met VVD’er Sjoerd Potters terug naar de tijd van de Gestapo, de Stasi, boekverbrandingen en verdwijningen

In de voormalige DDR leunde het Ministerium für Staatssicherheit sterk op zogeheten ‘Informelle Mitarbeiter,’ mensen dus die niet rechtstreeks in dienst waren bij Erich Mielke’s Stasi maar die op grond van hun beroep veel met andere mensen te maken hadden en aldus schatten aan allerlei informatie over personen konden verzamelen.
Leraren bijvoorbeeld. Kinderen vetellen in hun onbevangenheid en onschuld meestal ‘de waarheid’ en dus waren kinderen erg interessant voor de Stasi om via hen uit te vissen welke ideeën hun ouders erop na hielden.
Aan kinderen werd bijvoorbeeld op school tijdens een ‘kletsuurtje’ gevraagd door de leraar die tevens ‘Informelle Mitarbeiter’ was welke vorm de klok van het journaal had. Was het antwoord ‘rond’ dan was dat een teken dat er thuis illegaal naar de Westduitse t.v. werd gekeken en werden de ouders dus op zijn minst er van verdacht ‘anti-DDR’ of antisocialistisch te zijn.
Toen de DDR ter ziele ging, riep iedereen dat zo’n afschuwelijk systeem nooit weer realiteit mocht worden.
VVD’er Frits Bolkestein, aan wiens handen het bloed van tallozen kleeft, vond zelfs schamperend dat sympathisanten van de Sovjet-Unie en het communisme alsook linkse intellectuelen in het algemeen een mea culpa moesten doen. Seniliteit openbaart zich bij de één nu eenmaal wat eerder dan bij de ander.

In het niet voormalige koninkrijk van het neoliberalisme der Nederlanden worden op basis van dubieuze telefoontjes en ‘inlichtingen’ gezinnen uit elkaar gerukt en mensen ervan beschuldigd ‘jihadist’ te zijn. Na de beschuldiging volgt, alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, er een laster- & haatcampagne aan het adres van die mensen en moslims in het algemeen in de gelijkgeschakelde en collaborerende media.
Verder zijn uiteraard ook mensen in boerka potentiële terroristen en dat is de reden dat dergelijke kledij – naar goed gebruik in totalitaire staten waar de overheid en iedereen als verdachte van wat dan ook beziet en zich het recht aanmatigt zich met de kledij van mensen te bemoeien – VERBOTEN!!! is!
Tevens wordt er in toenemende mate een ijzeren gordijn om Nederland geplaatst zodat mensen die niet de blijde boodschap van moslimhaat – een miljoenenbusiness waar volksmenners als Pamela Geller en ook Geert Wilders riant van leven – komen brengen, geweerd kunnen worden.

VVD Tweede Kamerlid Sjoerd Potters is iemand die dag en nacht kei- maar dan ook keihard aan het werk is om ons mooie Nederland te vrijwaren van die áfschuwelijke islam.
Er gaat vrijwel geen gelegenheid voorbij of hij twittert er wel iets over.
Zo liet hij de wereld in april, voorafgaand aan de dag waarop gansch het Nederlandsche volk in eendracht haar onvoorwaardelijke liefde betuigt aan het koningspaar, dat het verspreiden van Korans om begrip te kweken voor wat ‘de islam’ nou eigenlijk precies is wat hem betreft op die dag uit den boze is.
En nu wil die hondsdolle dwaas onder het motto ‘waar gehakt wordt vallen spaanders’ dat AIVD, speciale interventieteams en politie ingrijpen zodra er tekenen van ‘radicalisering’ (whatever that may be) zijn te bespeuren bij… kinderen.
Ik stel me dat dan zo voor dat op een dag zwaar bewapende politieagenten de gevel uit een school blazen en onder veel geschreeuw, gezwaai met wapens en het afschieten van traangasgranaten er een kind van vijf jaar de klas uit gesleept wordt, een overvalwagen in wordt getrapt en je hoort er nooit meer wat over.
Zo ongeveer. Alleen nog een berichtje in het vod van mediahoerenmadame Remarque dat er een ‘jihadverdachte’ is opgepakt.

Gezien de peilingen lijkt het erop dat dit deze verklikkers-maatschappij (welke steeds angstaanjagender vormen krijgt) iets is dat velen willen maar ik heb liever een maatschappij waar radicaliserende (hier is het zonneklaar duidelijk dat het met sommigen van kwaad tot erger gaat) dwaallichten met ideeën als die van VVD’er Sjoerd Potters liefdevol worden opgevangen door aardige meneren en mevrouwen in witte jassen die hen met zachte hand en gerichte therapie verlossen van hun onwelriekende fantasietjes.
Waar kennen we deze haatcolporteur namens het neoliberalisme met zijn indrukwekkende staat van dienst ook alweer van?

Het lid van de Tweede Kamer namens de ‘PVV met leden’ Sjoerd Potters plakt reeds 938 dagen aan het pluche van die vergaarbak van verdwaasden en toucheert aldus per jaar € 102.040,13 (cijfer 2012) voor het eruit kramen van zijn onwelriekende nonsens.

Mevrouwen die moslims willen opknopen, mensen die vluchtelingen die verdrinken uitschelden, witte boze blanke mannen die hulporganisaties van moord beschuldigen: bij de EO kan het allemaal. dus kan daar ook haatimam Sjoerd Potters.
Mevrouwen die moslims willen opknopen, mensen die vluchtelingen die verdrinken uitschelden, witte boze blanke mannen die hulporganisaties van moord beschuldigen: bij de EO kan het allemaal. Zo ook haatcolporteur Sjoerd Potters.

1 gedachte over “Met VVD’er Sjoerd Potters terug naar de tijd van de Gestapo, de Stasi, boekverbrandingen en verdwijningen”

  1. Pingback: Wanneer wordt VVD non-valeur Sjoerd Potters de Tweede Kamer uitgedonderd? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.