Met de 120 hongerige Noord-Koreaanse honden gaat het goed

Dat je als Noord-Koreaanse hond een oom van Kim Jong-un met zijn vijf handlangers mag opeten is een hele eer. De honden daar zijn geindoctrineerd door het Noord-Koreaanse regime, net als de gemiddelde Noord-Koreaan. En als een Noord-Koreaanse hond de opdracht krijgt te eten, eet hij, ook al zou het een hapklare Kim Jong-un in eigen persoon zijn.

De oom van Kim Jong-un was, net als zijn handlangers, al redelijk op leeftijd. Vandaar dat men 120 hongerige Noord-Koreaanse honden nodig had om het klusje te klaren. Het vlees was taai en pezig. Je zou kunnen zeggen dat het vlees van de heren alleen nog geschikt was om een bouilonnetje, hooguit een flink doorgekookt soepje van te maken. En dan heel veel kruiden en zo om het op smaak te krijgen, maar daarvoor hebben we een andere rubriek.

Met de 120 honden gaat het overigens weer een stuk beter. Het vlees van Kim Jong-un en de vijf was lastig te verteren en daarom zijn alle 120 honden keurig bijgevoerd met malse dissidenten van jongere leeftijd die er verder weinig toe doen.

4 gedachten over “Met de 120 hongerige Noord-Koreaanse honden gaat het goed”

  1. Zijn echt de Noord-Korense honden het probleem of

    Is de werkelijke probleem dat Nederland een etnisch-zuiver PolistieStaat geworden is?

Reacties zijn gesloten.