Merkel wil geen minarettenverbod

Zo, eindelijk eens iemand die de regels kent in Europa en ze ook toepast.

Want ik word er wel erg naar van dat er mensen zijn die alles mogen, kerken bouwen en in zwarte kleding met hoed op midden op straat lopend naar de kerk mogen, en er mensen zijn die niets meer zouden mogen doen om hun geloof te belijden. Als rechtgeaard, eigenwijs Nederlander ben ik daar op tegen! 😈

2 gedachten over “Merkel wil geen minarettenverbod”

  1. Nou, ik vind dat ze zich ook op zondag aan de verkeersregels dienen te houden (dus niet midden op straat dienen te lopen) en ook op vrijdag de auto niet fout mogen parkeren omdat de moskee nou toevallig in een volksbuurt ligt.

    Verder vind ik dat alle wettelijke -, waaronder met name belastingvoordelen voor religieuze instellingen en religieuzen subiet moeten worden afgeschaft.

  2. Ja iedereen moet zich aan de regels houden, maar niet de een een beetje meer dan de ander. Dan word ik 👿

    Op de tweede alinea kan ik alleen maar zeggen: 😎

Reacties zijn gesloten.