Mentale vergiftiging dreigt in Den Haag

Volgens de Haagse PVV dreigt Den Haag ‘mentaal vergiftigd’. te worden. In de ‘stad van vrede en recht’ wordt een festival gehouden ‘waar een kwaadaardige, boosaardige, totalitaire en intolerante ideologie als de Islam verheerlijkt wordt onder het mom van een vredige religie’, met ‘boosaardige boeken als de Koran en aanhangige schriften als de Hadith waarin wordt opgeroepen tot homo- en Jodenhaat, een strijd tegen de ongelovigen (u en ik) en ongelijkheid tussen man en vrouw wordt aangemoedigd’. Op een bijbehorend kinderfestival worden ‘kinderen gehersenspoeld door de boosaardige Islam spelenderwijs te leren als een vredige religie´. De PVV vraagt dan ook om het intrekken van vergunningen en het stoppen van subsidies ‘aan (toekomstige) projecten waarbij de boosaardige islamitische ideologie en/of de profeet Mohammed centraal staan’ en nog net niet om deportatie van alle misleide gelovigen.

Het gaat om het Mawlid Festival, zondag in het World Forum Theater, dat, inderdaad ‘in het teken staat van onze geliefde Profeet Mohammed (vzmh)’. Elders in de ‘stad van vrede’ zullen (nog steeds!) tientallen kerkklokken te horen zijn.

Het zal wel takiyya zijn, maar er is o.a. ook een seminar met als titel ‘Jihad tegen Radicalisme’:

“Terrorisme in naam van de Islam is een globale uitdaging. In Europa is dit weliswaar een minder groot probleem, maar toch is er soms sprake van sympathie voor bepaalde motieven en is er onder sommige moslimgroepen geen ondubbelzinnige veroordeling van elke vorm van extremisme in naam van de Islam. Dit houdt de deur naar radicalisering op een kiertje voor een klein deel van de moslimjongeren. Het wordt tijd dat voor eens en voor altijd de dubbelzinnigheid uit de discussie wordt gehaald. Op het Mawlid Festival 2011 is er de gelegenheid voor een Jihad tegen Radicalisme!”.

Het wordt inderdaad tijd, PVV, ‘dat voor eens en voor altijd de dubbelzinnigheid uit de discussie wordt gehaald’. Het is tijd voor een kruistocht tegen radicalisme.

8 gedachten over “Mentale vergiftiging dreigt in Den Haag”

 1. Moslims organiseren een festival waarin zij uiten hoe ze de islam beleven. PVV roept: “Nee ! Zo zit de islam niet in elkaar.” Ik zie ’t al voor me: moslims die bij EO-jongerendag de boel de les gaan lezen over wat ’t christendom echt betekent.

 2. Ik krijg steeds van die flashbacks van 80 jaar geleden…Dan zeggen ze dat je de vergelijking niet mag trekken, maar volgens mij zijn dit soort berichten wat Cohen destijds bedoelde…en hij heeft GELIJK!

 3. John Schreef:

  Moslims organiseren een festival waarin zij uiten hoe ze de islam beleven. PVV roept: “Nee ! Zo zit de islam niet in elkaar.” Ik zie ‘t al voor me: moslims die bij EO-jongerendag de boel de les gaan lezen over wat ‘t christendom echt betekent.

  Het Ironische is dat een redelijk opgeleide Moslim vaak meer weet over het Christendom dan een Christen over de Islaam … Trouwens heel standaard , Fundamentalisten en PVV zijn het altijd eens over wat de “echte” Islaam is

 4. Deze PVV-uitlatingen zijn echt helemaal over de rand. Machiel de Graaf is een gevaarlijke gek. Misschien zou de Haagse gemeenteraad een boete kunnen invoeren voor partijen die schriftelijke vragen stellen, zonder eerst de feiten (subsidie?) uit te zoeken.
  Je zou ook schriftelijke vragen kunnen gaan stellen aan Rutte in de Tweede Kamer. Met als strekking: “Is dit nu wat u bedoelde, toen u in het gedooaccoord zei de opinie van de PVV over de Islam te respecteren?” Zo nee, wilt u de heer Wilders dan sommeren in uw wekelijks overleg met hem, om dergelijke ophitserij en haatzaaerij onmiddellijk te staken en zijn verontschuldigingen aan te bieden aan de Haags moslims?
  Zou zo maar kunnen.
  Ik herhaal: Er moeten meer SPLIJTENDE vragen worden gesteld!!! 😈

 5. Typisch gevalletje hysterisch PVV gekrijs. Laat hem een kalmeringstabletje slikken i.p.v achterlijke nonsens te verkondigen, of laat de frustie ff zijn eigen problemen oplossen.
  Ik ben zo zat van mensen met psychische problemen die de maatschappij lastig vallen, i.p.v. zelf hun problemen op te lossen. WALGELIJK.

Reacties zijn gesloten.