11 gedachten over “Meeuwenoverlast”

 1. De kleine mantelmeeuw en de zilvermeeuw zijn nog steeds beschermde vogels, of ze moeten spontaan dood uit de lucht vallen, maar zomaar doodschieten en opeten kan niet.
  De kleine mantelmeeuw was zo 35 jaar geleden nog vrij bijzonder , je zag ze zelden in de stad.

 2. #1 Vreemde Vogels

  Ik wil hierbij protesteren tegen de constatering dat WIJ deze volksvertegenwoordiger hebben gekozen, ik wens niet als PVV stemmer gezien te worden, als anderhalf miljoen vaderlanders dat wel willen het zij zo maar IK NIET.

 3. Richard Schreef:

  Ik zoek nog steeds een goed recept voor gebakken meeuw
  Duiven noemen ze vliegende ratten!!! wat zijn meeuwen dan?

  Duiven zijn lekker, da’s bekend. Recepten voor meeuwen zijn er wel, ik speur nog verder. Ik heb wel begrepen dat er weinig vlles op zo’n beest zit, maar gelukkig zijn ze nooit alleen :mrgreen:

  Totnes has a secret legacy of sea bird dishes. Over the centuries, this secluded area of South Devon has come up with a number of ways of cooking the herring gull (Larus argentatus). Despite the unfashionable idea of eating sea gulls, the thrill of eating one of the many superb delicacies on offer still tempts the seabird connoisseur. Traditional dishes such as gull pie, marinated gull and mint, smoked gull souffle and roast gull have been extended by inventive offerings such as chillied gull with ginger, gull veronique and gull mousse through to the offbeat “lashings of larus”. However, despite its bulky size, the gull is largely composed of feathers. One gull doesn’t go very far. It is not a chicken – or a turkey. Serious gull cuisine needs considerable numbers of birds with which to prepare the dish.

 4. Ik had zelf de grootste moeite het oorspronkelijk bericht als authentiek PVV te zien.
  Sterker nog, ik had het nog toen bleek dat de VK en andere dagbladen het geplaatst hadden, dacht de een of andere very bright persoon het gelukt was een PVV satire als ernst in de bladen te krijgen.
  Omdat er geen media brede boze reactie van wilders over een nepper kwam drong het tot mij door dat het serieus bedoeld moest zijn.
  En ook toen wist ik het nog niet zeker….. door twijfel verscheurd bleef ik achter……..en dat heb ik nog steeds …….mijn redding is Krapuul die ooit een PVV concept plaatste over linkse hobbies, zijnde afbeelding varkens portretten in een kliniek…. het is allemaal PVV waar……en niet te geloven .
  Verbijstering alom 😕

 5. Nadat ik mezelf en mogelijke lezers nodeloos vermoeid heb, ben ik eruit. 😡
  Kluns dat ik ben, het was pers recht op vrije menings uiting 💡 😕 .

 6. Hoe kan ik die hooggeblondeerde nu weer eens in dit verhaal plaatsen, verwerken en passen om hem weer eens in een kwaad daglicht te stellen 😥

 7. TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL
  21 JULI 2010
  Vragen van het Lid Dion Graus (PVV) aan de Ministers van Welzijn en van Landbouw.
  1. Is het de Ministers bekend, dat rijkssubsidie wordt verstrekt aan het exposeren van “kunstwerken” in gesubsidieerde instellingen, zoals de Linge-Kliniek in de gemeente Leerdam?
  2. Nu de kosten voor de gezondheidszorg steeds meer de pan uitreizen rijzen, achten de Ministers de besteding van overheidsgeld aan dergelijke linkse hobbies budgettair verantwoord?
  3. Waar in bovengenoemde kliniek nu op onze kosten een schilderes haar liefde voor biggen en oudere varkens uitleeft, is het de ministers niet opgevallen, dat dit thema onderdeel vormde van de linkse agitatie tegen de hardwerkende mensen in de varkenshouderij, die deze industrie in ons land grote schade heeft toegebracht, heeft geleid to delocatie van het bedrijf naar derde-wereld-landen, waaronder ook moslim-landen?
  4. “Liefde voor het Varken” was zogenaamd het motief van sommige linkse intellectuelen, om de Dierenpartij te steunen. De schilderes brengt dit idee op subliminale wijze over op de nietsvermoedende patiënten, die grotendeels uit agrarisch milieu afkomstig zijn. Berust deze agitatie op kabinetsbeleid?
  5. Zijn de ministers bereid, om de aanstootgevende linkse werken onmiddellijk uit genoemde kliniek te doen verwijderen?
  6. Hoeveel besparing op het Welzijns- en Kunstbudget zal stopzetting van de begunstiging van moderne linkse kunstenaars opleveren, indien hun werken worden vervangen door reproducties van kunstwerken uit onze Geschiedenis, zoals portretten van Admiraal Michiel De Ruyter, Nederlandse- en Israelische Vlaggen en officiële foto’s van Geert Wilders?
  7. Willen de Ministers meedelen, hoeveel personen van vreemde herkomst, met name uit moslim-landen, in het bestuur van de Linge-Kliniek zijn opgenomen, alsmede in die van andere besturen in de Gezondheidszorg? Zo neen, waarom niet?
  TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL
  22 JULI 2010
  Vragen van het Lid S. Fritsma (PVV) aan de Ministers van Welzijn en van Landbouw
  1. Is het de Ministers bekend (Algemeen Dagblad van heden), dat het bestuur van de Linge-Kliniek te Leerdam op enkele vraag van een patiente, een vijftal kunstwerken, varkens voorstellend, uit het gebouw heeft verwijderd onder het motief, dat de voorgestelde diersoort wel eens bezwaar zou kunnen oproepen van patiënten die de fascistische ideologie aanhangen, die bekend staat onder de naam “Islam”?
  2. Is het tegenwoordig Rijksbeleid, om kunstwerken te selecteren vanuit de vraag, of zij al dan niet “beledigend” zouden kunnen zijn voor de aanhangers van de ideologie van het terrorisme?
  3. Indien de vorige vraag bevestigend werd beantwoord, is hier dan niet sprake van een buigen voor bedreiging en geweld? Indien de vorige vraag niet bevestigend werd beantwoord, wilt u dan onmiddellijk het bestuur van de Kliniek opdragen, genoemde kunstwerken weer te exposeren?
  4. Stemt u in met het standpunt van de PVV, dat moslims in alle openbare ruimten geconfronteerd dienen te worden met de vaste waarden van onze cultuur? Zo ja, bent u dan bereid te bevorderen, dat in ALLE instellingen van Gezondheidszorg varkensportretten worden opgehangen? Zo neen, waarom niet?
  5. Willen de Ministers meedelen, hoeveel personen van vreemde herkomst, met name uit moslim-landen, in het bestuur van de Linge-Kliniek zijn opgenomen, alsmede in die van andere besturen in de Gezondheidszorg? Zo neen, waarom niet?
  TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL
  22 JULI 2010
  Vragen van het Lid S. Fritsma (PVV) aan de Ministers van Welzijn en van Landbouw
  6. Is het de Ministers bekend (Algemeen Dagblad van heden), dat het bestuur van de Linge-Kliniek te Leerdam op enkele vraag van een patiente, een vijftal kunstwerken, varkens voorstellend, uit het gebouw heeft verwijderd onder het motief, dat de voorgestelde diersoort wel eens bezwaar zou kunnen oproepen van patiënten die de fascistische ideologie aanhangen, die bekend staat onder de naam “Islam”?
  7. Is het tegenwoordig Rijksbeleid, om kunstwerken te selecteren vanuit de vraag, of zij al dan niet “beledigend” zouden kunnen zijn voor de aanhangers van de ideologie van het terrorisme?
  8. Indien de vorige vraag bevestigend werd beantwoord, is hier dan niet sprake van een buigen voor bedreiging en geweld? Indien de vorige vraag niet bevestigend werd beantwoord, wilt u dan onmiddellijk het bestuur van de Kliniek opdragen, genoemde kunstwerken weer te exposeren?
  9. Stemt u in met het standpunt van de PVV, dat moslims in alle openbare ruimten geconfronteerd dienen te worden met de vaste waarden van onze cultuur? Zo ja, bent u dan bereid te bevorderen, dat in ALLE instellingen van Gezondheidszorg varkensportretten worden opgehangen? Zo neen, waarom niet?
  10. Willen de Ministers meedelen, hoeveel personen van vreemde herkomst, met name uit moslim-landen, in het bestuur van de Linge-Kliniek zijn opgenomen, alsmede in die van andere besturen in de Gezondheidszorg? Zo neen, waarom niet?

 8. Jacqueline

  Wat heb je toch tegen de bruine kleur maar je wilt me toch niet gaan vertellen dat je opeens rascistisch bent geworden maar dat kan toch niet!! 😡 😆

 9. #11
  Rutte loopt er qua doordruk VVD bezuining mee weg als Wilders het qua gedoogmacht het niet van hem wint om hem te overtroefen..
  Nog een weg te gaan..
  Mijn verbijstering is eerder hoe het gedachtengoed van Wilders zich doorvertaald in zijn volks vertegenwoordigers, dat dit mogelijk is.

 10. Meeuwen zijn te wit en wit staat voor rascisme en rascisme staat voor hooggeblondeerd en hooggeblondeerd staat voor bruin!

 11. Ik zou zeggen,maak jacht op de meeuw nu het nog kan. Dalijk kan het niet meer als er beverpolitie is. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.