‘Meer vertrouwen in rechtspraak door proces-Wilders’

Goed dat ik dat weet. Dat die mensen er dus ook geen bezwaar tegen zullen hebben als ik ze tot op het bot beledig, tot onder de enkels afzaag, ze virtueel in hun kloten trap, zolang ik er maar bij zeg dat ik niks tegen ze heb en het me om hun gedachtengoed gaat. Ik waarschuw maar alvast, dat men in mijn nabijheid geen mij onwelvallige meningen gaat verkondigen.

6 gedachten over “‘Meer vertrouwen in rechtspraak door proces-Wilders’”

 1. Tja, als hij dus verloren had, was er minder vertrouwen geweest in de rechtspraak? Dit lijkt me dus propaganda uit de rechtse broekzak.

 2. Jacqueline
  Natuurlijk is het alleen PVV stemmers gevraagd. Net als de onderzoeken van Maurice de blaffer voor geen meter representatief zijn.Zo is het bijna onmogelijk om bij dagbladen van de Wegenergroep een ingezonden brief geplaatst te krijgen met linkse kritiek op bruin1.

 3. “Dat die mensen er dus ook geen bezwaar tegen zullen hebben als ik ze tot op het bot beledig, tot onder de enkels afzaag, ze virtueel in hun kloten trap, zolang ik er maar bij zeg dat ik niks tegen ze heb en het me om hun gedachtengoed gaat. ”

  Dit is onbetwist het directe gevolg van de uitspraak van de rechter in de zaak Wilders.
  Natuurlijk moet jij je erop voorbereiden dat de rechtse kerk zal zeker dit op den duur niet accepteren van haar tegenstanders want ze beschouwen het nu allemaal als eigen privilege c.q. privilege voor Wilders.

  Je mag nu mensen verbaal verminken en vernederen net als Wilders het steeds doet.

 4. Maurice, kun jij dat onderzoek nog effe overdoen in the crowd van de cloud, met de juiste vraagstelling?
  Dank je.
  Niet antwoorden i.v.m. je spreekverbod

Reacties zijn gesloten.