Maxime Verhagen wordt nieuwe machtigste man van Nederland

Net als je denkt dat je alles gehad hebt, dat dit land niet dieper kan zinken, duikt Maxime Verhagen weer op, als een rat uit de pedaalemmer waarvan je dacht dat je die toch echt definitief de keuken uitgejaagd had. En nog wel als opvolger van degene die regelmatig de machtigste man van Nederland genoemd werd: Elco Brinkman.

Oud-minister Maxime Verhagen wordt de nieuwe voorzitter van Bouwend Nederland. Het bestuur van de vereniging van bouw- en infrabedrijven heeft vandaag besloten dat Verhagen per 1 juli Elco Brinkman mag opvolgen. (NRC)

Nog een een prettig weekend gewenst, alvast.

9 gedachten over “Maxime Verhagen wordt nieuwe machtigste man van Nederland”

 1. Bed weer opgeschud voor buma ,kan hij weer akoord gaan met de huurverhoglng .Het zijn en blijven schijnheiligen ,en zeker ze gaan over lijken .

 2. Handig net als we de hele bouwfraude hebben gehad (en die is nog steeds niet over) gaan ze nu lekker verder met Maxime Onbehagen.

  Dit land leert het ook werkelijk nooit he!

 3. Het schijnt dat verhagen gezien hij vast meer weet omtrend de catshuis soap weer op het paard getild moest worden .Want in de politiek geld ook zwijgen is goud .

 4. Zie je wel, als je maar wilt kun je vanuit de politiek op hele leuke baantjes terecht komen. Maar er moet wel een wil zijn, natuurlijk.

  Maar ik vind het niet te geloven, wordt die ene enge neel ingeruild voor een andere enge neel. Ook weer een die uiteraard de weg kent in Den Haag, dus de bazen van bouwend Nederland zitten weer op rozen. Tijd voor een vakbond om er eens iets aan te doen.

 5. De geïnstitutionaliseerde Maffia bestaat uit aantal circuits: financieel, bouwwereld, politiek enz.

  Wie zullen we als de Capo tutti Capi (oftewel Koning Maffia) gaan bekronen?

Reacties zijn gesloten.