Massamoordindustrie als islamitisch complot

Er worden per jaar in Nederland 465 miljoen zogeheten plofkippen geslacht. Dat is per Nederlandse mens – rekening houdend met de mogelijkheid dat er ook niet-plofkippen gekeeld worden kunnen we zeggen dat er per dag zo’n 1,4 miljoen kippen om zeep worden gebracht. Ziet ud ie kippen ooit, behalve als drumsticks in de supermarkt?
Is er nu echt een zinnig mens die denkt dat bij een moordindustrie op deze schaal aan verdoving voor het kelen plaatsvindt? En hoe zou deze in zijn werk gaan, denkt u?

En omdat keel doorsnijden en laten doodbloeden zo goed als gelijk is aan halal slachten is bijna ieder hoen in Nederland”Halal geslacht”. Ook Wakker Dier ziet geen andere mogelijkheid.

Wakker Dier bevestigt dat de meeste kip halal is. ‘Slachterijen denken ‘better safe than sorry’. Daarom slachten ze alles halal, dan kunnen ze later nog zien aan wie ze het verkopen. Als Wakker Dier vinden wij het natuurlijk kwalijk dat dieren onnodig ritueel geslacht worden om logistieke redenen.’

De enige manier om sentimentele reacties te voorkomen is: geen kip eten tenzij je zeker weet dat het dier vrijuit heeft kunnen rondscharrelen. Dan kun je nog treuren om het dier, maar het heeft een leven voor de dood gehad, zal waarschijnlijk – ongelooflijk – naar kip smaken en is niet met talloze lotgenoten aan haar poten gehangen afgemaakt en wellicht levend gekookt.

Maar goed, PVV’er en verzetsheld Hartong neemt het niet, deze islamisering van de kippenmoord. Hij gaat er vragen over stellen.
Zandzakken voor de deur.

2 gedachten over “Massamoordindustrie als islamitisch complot”

  1. Zucht … Natuurlijk gaat Hartong er geheel en al aan voorbij, dat deze hele ‘halal’ slachterij maar 1 ‘ideologie’ dient: kapitalisme.

Reacties zijn gesloten.