Mars der Beschaving

Het is tijd om samen een grens te trekken
Op 26 en 27 juni lopen wij de Mars der Beschaving. Wij trekken op naar Den Haag om te tonen dat wij staan voor onze beschaving. Wij vragen alle verontruste Nederlanders zich bij ons aan te sluiten.

Het is vanuit onze betrokkenheid met de gehele samenleving dat wij in actie komen. Het ondoordachte beleid van de regering treft velen in onze samenleving. Met haar lege symboolpolitiek breekt zij af wat een beschaving nodig heeft. Schoonheid, vernieuwing, zorg, vertrouwen, openheid en tolerantie.

Dus, twee dagen lang protest:

Kom massaal naar Boijmans Bezet op 26 juni!
Loop aansluitend daarop massaal de Mars der Beschaving naar Den Haag, van 26 op 27 juni!
Demonstreer massaal in Den Haag!
Voor hen wiens geest sterker is dan het lijf: haak later aan!

Ga naar website van Mars der Beschaving voor meer informatie.

14 gedachten over “Mars der Beschaving”

 1. Ik heb nog een spandoek Partij Van Het Verraad liggen.
  Bij welke instantie of persoon kan ik vragen of dat mag?
  Krijmfijter Duo? Prof. Dr. Ir. de Mos?….

  En als dit VERBODEN is, vanwege de STAATSVEILIGHEID of BELEDIGING van De Gestoorde Venlose Haatbruik, als ik Partei van het Veraad schrijf, mag het dan wel?

 2. Zucht, leuk dat je op zo’n saaie dag toch nog wat te doen hebt.
  De rest van Nederland moet werken.
  Waarom die aanval op de PVV, deze zit niet in het kabinet?
  De partij gedoogd en wees blij dat de PVV nog iets te zeggen heeft want het is een sociale partij die opkomt voor de Nederlanders.

 3. Japie Schreef:

  De partij gedoogd en wees blij dat de PVV nog iets te zeggen heeft want het is een sociale partij die opkomt voor de Nederlanders.

  Ben blij dat ik niet tot jóuw slag Nederlanders behoor, dat gaat trouwens in het zand happen met zo’n
  schizofrene brallende Meester waar je nu nog voor bukt. Denk om je rug. Heb je al voor Hem gebéden?

 4. @Japie

  wat een sociale partij is het toch, Henk & Ingrid hebben kwalijk gestemd of het breekpunt van de AOW leeftijd was geen breekpunt meer

  het is een fractie vol met criminelen, bedriegers en leugenaar, veel plezier er mee

  dat zogenaamde sociale laat zich eenvoudig combineren met de nationalistische inslag, inderdaad godwin alert, het zijn gewoon vieze nazi’s

 5. Japie verwoord wel goed wat ik ook steeds te horen krijg in mijn discussies met PVV’ers. Alles is de schuld van de VVD. Dankzij de PVV valt de schade nog mee.

  Precies wat Ab Klink voorspelde. Als je ze niet laat meeregeren blijven ze in brievenbussen pissen zonder rekenschap te hoeven afleggen.

 6. Mars der beschaving? Wat heeft het ontvangen van subsidie met beschaving te maken?

 7. Boer Henk. Maar een NL boer zwèlgt in subsidie!!
  Mij best maar zanik dan niet over kunstenaars. Zonder subsidie moest jij je zwijnestal verkopen en je hand ophouden voor een uitkering.

 8. Als al die demonstranten nu eens een echte baan zouden zoeken en in hun vrije tijd cultuur zouden beoefenen zonder te teren op mijn geld als belastingbetaler dan zou de productivie tijd van Nederland sterk stijgen en let wel ik ben opgevoed zonder de onbetaalbare cultuur ( kaartjes van 70 euro of meer) en ikzelf en mijn omgeving missen dat echt niet hoor.
  Dus zoek een baan ga echt werken voor je geld en doe cultuur in je vrije tijd en als je het dan goed doet komen er vanzelf mensen naar je kijken of luisteren en ben je niet afhankelijk van onze belasting centen

 9. harde werker Schreef:

  Als al die demonstranten nu eens een echte baan zouden zoeken en in hun vrije tijd cultuur zouden beoefenen zonder te teren op mijn geld als belastingbetaler dan zou de productivie tijd van Nederland sterk stijgen en let wel ik, ik, ik, ego ……. centen , déjà lu, *gaap*

  Tegenover zoveel kleinburgerlijke domheid kan ik alleen maar zeggen: `gefeliciteerd met je groezelige Readers Digest-wereldje.’

Reacties zijn gesloten.