Markwerking

Het is fijn om VVD’er te zijn dezer dagen. De eerste liberale premier sinds de Eerste Wereldoorlog grijnst en grolt ons door de crisis, de fractie staat als één Stef Blok achter haar leider – en terwijl CDA en PvdA al toonmatigend richting afgrond glijden, blijft de VVD onverstoord de grootste in de peilingen.

Dat succes is natuurlijk te danken aan het feit dat de VVD als enige haar verkiezingsbeloftes keihard waarmaakt. Oké, van de 40 miljard aan bezuinigingen bleven er 18 over, de lastenverlichting werd een lastenverzwaring, de 400.000 banen erbij werden 8.000 werklozen erbij, de staatsschuld bleef groeien zonder te snoeien en in plaats van 3.500 extra agenten in de Hollandse straten werden er 50 naar Kunduz gestuurd en 500 omgeschoold tot animal cops. (Rob Wijnberg – nrc.next)

Rob Wijnberg zet even op een rijtje wat de VVD allemaal heeft waargemaakt van de verkiezingsbeloften. Als ik het zo bekijk, moet dat de burger toch alle vertrouwen geven dat dit kabinet het juiste is in deze moeilijke tijden.
*was dus cynische mode*
😥

2 gedachten over “Markwerking”

  1. ” Daar is de hele filosofie van de Volkspartij voor Vrijheid en Demagogie op gebaseerd” – het is PR reclame tot het uiterste aangedreven en nu vanuit de TV schermen in uw Parlement gekomen.

    Marktwerking: “Kijk hier, kijk daar! Koop hier, koop daar! Laat me je wat vertellen, daarna vertel ik je iets helemaal anders. En nu lachen,lachen totdat je lachen vergaat”.

  2. nexus m. Schreef:

    Laat me je wat vertellen, daarna vertel ik je iets helemaal anders. En nu lachen,lachen totdat je lachen vergaat”.

    Daarom het stukje ook ‘Markwerking’ zonder ’t’ 😀

Reacties zijn gesloten.