Mark en Richard openen het bal in de seniorendisco

Persoonlijke noot vooraf: ik ben zelf Northern-Souldeejay, mijn collectie is in het kader van een cultuurmarxismekritische actie door bonafide woonstichting De Key onlangs uit het raam gesmeten. Gezien de politieke binding van deze stichting aan de PVV (via bruin Eerstekamerlid De Grave) kijk ik dan wel weer erg op van het PVV-plan een speciale seniorendisco te openen. Bewegen op muziek. Met gouwe ouwe.

Goed, Northern Soul is niet een genre dat bekend is in Nederland, maar het krijgt de voetjes van de vloer, ook al zijn het per definitie geen “gouwe” het zijn in ieder geval “ouwe”. Hm, de artiesten zijn doorgaans natuurlijk wel – eh – gekleurd… Soms zelfs moslim.
Nou ja, Prof. dr. mr. ir. Richard de Mos heeft weer een ideetje, een primeur voor Den Haag. Dansen op Stairway to heaven (van Led Zeppelin, kun je lekker op schuifelen, dus niet het wat vlottere gelijknamige nummer van senior Neil Sedaka die trouwens uit Turkije stamt, mijnheer Akateş, dus…).

Dit zijn berichten van de dagelijkse waanzin in bruine tijden, we doen er Rutte bij die de bijdrage van Ronnie Sober en de Tobbers (wie zegt u?) aan de Nederlandsche cultuur roemt…
Ik denk toch wel sterk aan emigreren inmiddels. Naar een land waar bejaardendisco heel gewoon is wellicht (dat noemen ze daar Northern Soulnights).

4 gedachten over “Mark en Richard openen het bal in de seniorendisco”

  1. Nou hoho, gaat dat wel goed met die oudjes, als Stairway To Heaven bij de gitaarsolo is aanbeland?

  2. @2
    Haha, daar krijg ik zowaar tot twee maal op een url toe die ene mooie Alleenstaande Mama die ik moet daten geadverteerd… Ze ziet me aankomen… 😳

  3. Quote de Mos: “… bijvoorbeeld door allerhande vreselijke geluidsbegrenzers wat meer aan banden te leggen”.
    Goh, hoe dat zo? Kunnen de oudjes zich geen gehoorapparaat meer veroorloven?

Reacties zijn gesloten.