Mark Rutte wil ‘in dialoog blijven’ en gaat met de koning naar Sotchi

Politiek leiders van belanghebbende landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk hebben besloten niet naar de Spelen in Sotchi te gaan om zo een signaal af te geven tegen het anti-homobeleid van Rusland, maar Mark Rutte ziet hier niets in.
Mark Rutte wil liever ‘in dialoog blijven’. Ja hoor, Poetin laat zich vast even door Mark omdialogeren en past na een jaartje of zo zijn beleid aan vanwege die fijne gesprekken met ventje Mark van dat landje aan zee. Er zal wel en of ander economisch VVD-belangetje spelen.

8 gedachten over “Mark Rutte wil ‘in dialoog blijven’ en gaat met de koning naar Sotchi”

 1. Kan je even de spelling corrigeren? Gebeurt de laatste tijd wel vaker op Krapuul. Haast, haast, haast …

 2. Wat is die Rutte toch een trekpop net als die bolle Willempie. De VVD altijd wat aan de hand met die partij…

  En ook dit in het nieuws.

  Sipko Schat, verantwoordelijk voor Libor-schandaal Rabo, krijgt 884.000 euro mee. En ga nu maar niet zeggen dat zo iemand niet van de VVD is. WANT DAT ZIJN ZE 9 van 10 keer gewoon WEL.

  En de VVD plus alle aanhang gaan maar door met hun gegraai.

 3. Wat een kutkoning en een kutpremier. Gewoon even 5% van de bevolking compleet negeren.
  Ze moeten signalen afgeven waar het kan, wegblijven dus. Deze onzin begint nu ook al in andere landen. De vrindjes van Wilders van het FN willen nu ook al een nog verder gaande homoverdelgingswet in Frankrijk.

 4. We gingen naar Argentiniè , waar dagelijks werd gemoord
  maar daar was even geen tijd voor , want zojuist had Rep gescoord
  Nu gaan naarde Russen , waar men Homoos discrimineerd
  Maar de grootste vraag zal wezen wie met het goud naar huis terugkeerd…

 5. U dacht toch niet dat het zooitje ongeregeld wat zich onze bestuurders noemt zich een reisje door de neus laat boren? Ik weet, het is in strijd met de regels, maar soms….heel soms bekruipt mij de neiging om….net als vroeger, iets met straatstenen…opstand….geen woning geen….etc.etc. Maar ik doe dat niet, ook de neiging onderdruk ik, houd mij aan de regels. Maar of dat slim is? Om ons continu aan de ons opgelegde regels te houden? Is dat niet wat Rutte en zijn meute semi-criminele regel handhavers en bedenkers gewoon willen? Wij ons willoos aan de regels houden waardoor degene welke dat niet doen de vrije hand te geven? Dat is toch wat nu gebeurd? De roedel schaamteloze stelende bestuurders, politici enzovoort, enzovoort lachen ons brave regel opvolgers gewoon uit! Hoog tijd om eens bij onszelf te rade te gaan. Wat gaan we doen, braaf met een bordje op het Malieveld gaan staan en ons voor de gek laten houden of met zijn allen eens op de tribune van de tweede kamer plaatsnemen om de dol geworden meute daar eens wat harder te laten merken wat we er nu eigenlijk van vinden? Is maar een idee hoor! Ik houd mij aan de regels van Krapuul!

Reacties zijn gesloten.