Mark Rutte wil althans voorlopig niet met nazi Wilders samenwerken

Ik dacht nog even “hèhè eindelijk, het is laat maar Rutte is er nu ook achter dat Wilders eigenlijk best wel een extreem-rechtse haatgek is” maar dan lees ik dat hij alleen niet met de PVV wil samenwerken ‘zolang dit de standpunten van de PVV zijn’. En de lokale partijen mogen zelf bepalen wat ze doen.

Dus als Wilders ineens zou zeggen “geintje!” dan gelooft Mark dat en richt vrolijk Bruin III op? En een beetje collaboreren met lokale haatgekken is ook best in orde? En is wat Wilders gezegd heeft niet van een dergelijke walgelijkheid dat je zo iemand eigenlijk gewoon helemaal nooit meer ook maar met een stok zou moeten willen aanraken? Wat overigens de houding is die elk fatsoenlijk mens al sinds 2004 heeft gehad?

Update: Inmiddels doet Wilders huilie-huilie bij RTL Nieuws, en beweert dat er een hetze tegen de PVV gevoerd wordt. Weet-ie ook eens hoe dat voelt.

56 gedachten over “Mark Rutte wil althans voorlopig niet met nazi Wilders samenwerken”

 1. EU-top gebiedt Rutte stappen tegen Wilders te nemen.

  Rutte aarzelde lang. Op de EU-top kreeg hij echter de order om Wilders in een cordon sanitaire (kuisheidsgordel) te plaatsen. Om verdere besmetting te voorkomen wordt samenwerking met de PVV verboden.

  Rutte dubte, maar gaf toch gehoor. We sluiten geen democratische partijen uit, maar wel zolang ze zich provocerend keren tegen de democratie, aldus de premier. Sluiks is oké, daar zijn we zelf kampioen in, maar openlijk, nee, dat brengt de internationale concurrentiepositie in gevaar.

 2. Mijn standpunt sinds jaren is steeds hetzelfde: mensen die deze xenofobe standpunten aandragen wil ik tevens met een stok nooit meer aanraken.

  Goed geformuleerd, doch leidt het onvermijdelijk tot ellenlange discussie over “communicatie” met diens collaborateurs.
  Aan het eind is het gewoon de beste “cordon sanitair” rond de xenofoben, laat ze in hun eigen uitwerpselen verdrinken.

 3. Ja voorlopig en als dit alzheimer volk alles weer is vergeten gaan ze alsnog op die ellende stemmen en krijg je een horror kabinet en gaat Rutte weer vingers likken met Geertje poepvinger.

 4. Rutte alsjeblieft…….
  En Opstelten alsjeblieft………

  Laat de burgers nou nog effe in hun waarde,het zijn niet allemaal hersenloze paupers die alles geloven,heb een beetje respect aub naar de burgers zeg…jullie doen hen af als malloten en vee…kom op twee VVD’ers..Laat de mensen in hun waarde jullie hebben nu genoeg gelachen en hen een wortel voorgehouden…

  Kom op zeg we zijn mensen hoor…beetje respect graag.

 5. Voor Rutte is het land besturen het leegroven, alles van waarde voor de hele maatschappij afbreken ten behoeve van zijn corrupte vriendjes en het corporatisme en de slachtoffers van die roof-en afbraakpraktijken middels het aanwakkeren van vreemdelingenhaat tegen elkaar uitspelen. Zonder de VVD is er geen nazi-partij genaamd PVV. Zonder Rutte is er geen Hitler-smurf Wilders. Als er bloed gaat vloeien door etnisch geweld in Nederland, is Mark Rutte één van de hoofdschuldigen ervan.

 6. Tja, nu wordt er een hetze tegen de PVV gevoerd, waar hebben we dat eerder gehoord? Dit heet kaatsen en de bal verwachten, maar ja, misschien is hij niet op de hoogte van dit oer Hollandse spel? Overigens zit ik te wachten op de eerste mishandeling van buitenlanders, nu de Hoofd Smurf heeft gezegd dat het mag. Dan zijn er altijd smurfen die daar uiteraard graag gevolg aan geven. Of wil deze rare Smurf net als Hitler eerst een poosje in de gevangenis, een boek schrijven en dan glorieus terugkomen om een blank rijk van duizend jaar op te richten? Heeft hij toch pech met zijn gemengde afkomst.

 7. @Keira,

  Sorry voor jou, maar de teller staat nu al 100.000 tegen 1 qua geweld van marrokanen tegen blanke Nederlanders, oude vrouwtjes, homo stellen, enfin vul maar in. Ga u schamen!

 8. Keira,
  Gemengd is voor geer niet eens een issue,hij weet dat zijn Indohelft een rechtse insteek heeft die net als hij en Hirsi,Jami,ebroe,enz bij hun doet hun afkomst er óók niet toe

 9. Geweld bij homostellen??
  Zooooo hallo zeg,Marokkanen zijn immens in trek bij homo’s
  Jonge Marokkaanse knaapjes,Marokkaanse mannen worden enorm begeerd bij homo’s

  Geweld van blanke vrouwen door hun getatoeëerde zuipende vriend.teller op 10000000
  En @Keira…je hebt gelijk,en dat je een type zoals ik hierboven beschreef weer als bestuurder krijgt bewijst jouw en ons aller gelijk hier…Goed dat ze meelezen

 10. @keira,

  O ja, vergat ik nog. Pim en Theo. Dood! Dus we hebben nog heeeeeeel wat in te halen. Doen we niet, geweld is iets wat jullie toepassen. Dat is al bewezen.

 11. @ Geert Wilders

  Goede middag, leuke knuffelnazi van me. Net teruggekeerd uit je darkroom om de gemene buitenwereld weer eens te aanschouwen? Kramp in je togus van wege de enorme lul welke Wilders is? Letterlijk en figuurlijk? Wat wil jij eigenlijk inhalen? Nieuwe nacht van de lange messen? Kristalnacht imiteren? Jij bent werkelijk zo ongelooflijk stom dat nazi Geert jou moet vertellen dat daar waar je pikkie hangt toch echt je voorkant is. Nazi Geert werd een beetje beroerd van de gele vlekken in je onderboks!

 12. Geert wilder reaguurder…even een analyse van jou maken…

  Grote wilde ogen,booskijkend,platte lippen,innerlijk kokend van woede,psychische persoonlijkheidsstoornis,soort sekte gevoel,
  Ziet Wilders als God….je aanbidt hem op deze wijze.
  Ziet het als een missie hem en zijn gedraging te zien als Utopia en je legt je submisief als verkondiger voor hem knielend neer om zoveel mogelijk hersenloos geprogrammeer als een lid van een sekte het woord van Wilders te verkondigen…griezelig horror lijkt wel satanisme

 13. De peoplechurch in jonestown was ook zoiets,en David Kroes ook

  Daarom moeten PVV volgers door AIVD en geheime diensten onderzocht worden.

 14. Is het niet koddig. Een infantiel in ons midden. Geschiedenisboeken staan bol van geweld. Altijd nog rechts geweld. 150.000.000 natives om maar eens een greep te doen uit een lange lijst van rechtse wandaden. Of de wapenlobby… Echte hippies toch?. Verder vergeet hij de 100.000 joden die door PVV types zijn afgevoerd met een smile on their faces. De fotos kun je zien google maar. Verder zijn moslim extremisten rechts. Geloof is vanoudsher rechts inflexibel en conservatief. Dus ook daarin faalt deze hofnar. Mijn advies is ga terug naar stormfront en blijf daar maar fantaseren. Oh weet je wie in Frankrijk Antie homo demos gaven. JUISTEM NEO NAZIES SAMEN MET MOSLIM EXTREMISTEN STAAT OOK OP HET NET. EN DAT ZIJN NIET ALLE MOSLIMS MAAR WEL ALLE NAZIE TOKKIES. IN OTHER WORDS YOU LOSE! SIMPLETON!

 15. Ha die Natte Neel,

  Je weet wat zeggen he; Als je met een vinger naar de ander wijst, wijzen er altijd drie vingers terug! ps. Jullie zijn trouwens behoorlijk grof in mond. Ga mij dus niets verwijten!

 16. Nou kijk die Leon toch eens te keer gaan. Sorry ik kan er kaas van maken. Je komt wel op mij over als zo’n kraker, je weet wel, van die types met bedekte gezichten en legerschoenen plus vreslijk agressief.

 17. Je houd niet zo van feiten he. Ik ben werktuigbouwkundig ing. Dat kun jij niet zeggen. Meten en weten is niet zo des rechts. Daarom moest Rutte ook sorry zeggen en viel die tsunamie ook erg mee.

 18. @Leon, werktuigbouwkundig ing.? Ha een HTS’er dus. Althans dat moeten we maar aannemen. Hoezo dat kan ik niet zeggen? Je kent mij toch helemaal niet. Zit je aan de paddo’s of zo?

 19. Reageer eens op de feiten. En ja HTS. Milieu vind je dat belangrijk ? Je weet welke stroming dat niet zo belangrijk vind gezien hun wanbeleid. Denk daar maar eens over na. Maar gezien je uitspraken schat ik je logischerwijs niet hoog in. Blind voor de rest en maar een issue gedreven door haat gelijk aan dat van alle extremisten.

 20. @leon, Je blijft maar hameren op die feiten. Wat moet ik daar mee? Ja, het klopt, er is ontzetend veel gemoord, verdreven en gemarteld in de wereld. Zowel door z.g Rechts maar zeker ook door Lenin en Staling plus niet te vergeten Mao. Om er maar een paar te noemen. Daarom hameren we er ook op om de Moslim populatie in Nederland en Europa binnen de perken te houden. De inschatting is namelijk een parallelle samenleving waar groepen langs elkaar leven. Overal in de wereld waar Moslims samenleven met andere gelovigen is het bonje. Willen we niet, dus dat moeten we voor zijn. Ik weet het, het klinkt lelijk, om te zeggen; dat specifieke groepje, daar moeten we niet te veel van hebben. Maar het is helaas zo. Voordat het allemaal nog erger wordt.

 21. @leon, Vergat ik nog, stukje Milieu. Ja is belangrijk. Schone rivieren, Verse vis, geen plastic in de zee, geen troep in grond. etc. Helemaal mee eens.

 22. Nog even over Pim Fortuyn. IK KEN WERKELIJK NIEMAND HIER OP DIT FORUM OF IN MIJN VRIENDENKRING DIE DAT EEN GOEDE DAAD VINDEN IN TEGENDEEL. MAAR HET IS ALGEMEEN BEKEND DAT ER PVV’ers zijn die Breivik die 70 voudige kindermoord wel prima vonden omdat het om “PVDA achtige” mensen ging.

  DAAR ZIE ANDERMAAL HET VERSCHIL. En de moord op Theo van Gogh is gedaan door een rechts extremist namelijk een geloofsextremist in dat geval was het een Moslim. En Breivik een Christen.

  @ Geert nog een vraag dat je hierop reageert prima maar wat vind je dan een VVD’er die zegt laten we landbouwgif maar anders noemen want ja dat klinkt beter en dan lijkt het wel mee te vallen. Wist je dat door de bijen steften goedgekeurd door Minister schippers nu al producten duurder worden.

  En is dit een links of rechts kabinet. Je kan toch met geen mogelijkheid zeggen dat dit een links kabinet is. Dat is gewoon glashard liegen. En wie naaien de oudjes het hardst juistem VVD en die verrechtse PVDA die totaal niks voor jan met de pet hebben binnen gesleept.

  En verdomme je weet zelf ook wel dat we veel buitenlanders te danken hebben aan het CDA en VVD voor PUUR EIGEN GEWIN ten kosten van Jan met de Pet. Maar dat is niet hun probleem nee dat ligt allemaal natuurlijk aan de PVDA…

  Ik kan dat logischerwijs niet rijmen en begrijp me niet verkeerd ik heb een hekel aan die PVDA want ze geven geen enkele tegengas tegen dit shit beleid.

 23. En je kunt ONMOGELIJK alle moslims op een hoop gooien en dat doet Wilders wel degelijk daarom is er nu zoveel om te doen in Geheel Europa.

 24. @ Geert Wilders

  Je vergat nog iets veel belangrijkers. Een filter op je gore pijpbek zodat wij wat minder in jouw walmende bruine putlucht hoeven te vertoeven!

 25. Nou mij klinken nog de juichkreten van jonge marokkanen en de knallende kurken van sommige linksers in de oren. Geen grapje.
  Breivik, ook hij heeft helaas bewonderaars. De gek.

  @
  Wat die VVd’er uitkraamt kan natuurlijk niet. Gif is gif. Maar die autoverkopers kramen wel vaker onzin uit….Bijen: Gelukkig is er nu de PVV, aangstuurd door Graus om dat tegen te gaan….. Links of rechts kabinet? Boeit me niet zo. Wat rechts of typisch links is, bedoel ik. Pvv is zowel links als rechts. We zorgen goed voor de oudjes en willen ook dat de mensen meer geld overhouden….. Wie allemaal verandwoordelijk is voor de grote toestroom van buitenlanders, dat kunnen we niet meer terugdraaien. Nieuwe beleid kan het afremmen of als je niet weet aan te passen, terugsturen….. Dat de Pvda te weinig rood is, komt doordat ze met de VVD een regeerakkoord hebben afgsloten. Anders moeten ze het openbreken maar dan worden het nieuwe verkiezingen. ……….Eigenlijk is de PVV nog niet zo slecht.

  Het is wel veel om dit allemaal aan je kop te hebben.

 26. Wilders (de echte) houdt van de oudjes omdat hij wil doen geloven dat “de allochtonen” niet van de oudjes houden. Berovingen enzo. Auf die Tränedrüse drücken, zeggen de Duitsers. Hij houdt ook alleen maar van Israel (niet van joden! Denk aan het rituele slachten.) omdat dat land iets tegen sommige moslims heeft en hij houdt van homo’s omdat hij wil doen geloven dat “de allochtonen” iets tegen homo’s zouden hebben.

 27. @Links – maart 21st, 2014 at 2:30 pm

  Nou dat is niet aardig. Trouwens, teveel reaguuren met gelijkgestemden, daar stomp je vanaf.

 28. Ok dan deze. JSF kwestie.

  VVD is traditioneel de partij van onze krijgsmacht. Nu gaan er 1000den banen verloren daar omdat de VVD (hun lobby meer dan andere partijen) de JSF willen. Toch liet Wilders de JSF voor wat het is/was terwijl hij zei NEEN!

  Dus een rechtse krijgsmacht wordt weg gesaneerd omwille van een rechtse hobby die geen banen oplevert en dat ook nooit zal gaan doen. Alleen maar de zakken vullen van een paar graaimaatpakken. WAAR IS WILDERS DIE ALTIJD OVER LINKSE HOBBY’S HEEFT. WAAR IS HIJ OMTRENT DIT WEGBEZUINIGEN VAN VEELAL ROOMBLANKE NEDERLANDERS BIJ DEFENSIE ? EN HET IS NIET DE PVDA DIE DIE VAN DE VVD EIST in ruil voor ….. iets. Dit wil de VVD zelf en die blonde snol van ze.

 29. En die mantelpak muts wordt door de legerleiding uitgekotst overigens. Wat gaat Wilders daaraan doen als hij het voor het zeggen heeft.

  Militairen banen terug en stoppen met die rechtse hobby die JSF heet ?

 30. Of dat onze Roomblanke jongens en meisjes op een bermbom rijden omdat met name de VVD graag soldaatje wil spelen elders in een zandbak waar alleen maar ellende van komt en niks klaargespeeld wordt.

  Wist je dat in the USA voornamlijk rechts Amerika de Republikeinen hun veteranen in de kou laat staan na thuiskomst ?

 31. Bush liet zijn troepen in gammele SUV rondrijden zonder echter bodembescherming. Die dooie soldaten hoef je immers niet uit te betalen.

 32. Wilders heb ik namelijk nog nooit horen zeggen…. WE PAKKEN OOK DE RECHTSE HOBBY’s aan. Oh ja ok…. ja ja. Kosten wel mensen levens het zal wel..

 33. Ander punt.

  Waarom hekelen veel PVV’ers Nelson Mandela. Net als de Mandela vechten ze voor hun land en “VRIJHEID”. Nelson Mandela was en is een vrijheidsstrijder. Maar wat zegt die Borman oh Bosman… die had het voornamelijk te doen met de blanke Afrikaner…. ja 400 jaar slaven en Apartheid tellen niet natuurlijk. En vol trots moeten we zijn op onze eigen zwarte blz. En maar wijzen naar anderen landen en volken.

  Dus de PVV’ers zijn vrijheid strijders en het ANC zijn terroristen. Ja ja…. nee nu wordt het duidelijk.

 34. Lastig he al die vragen volkomen terechte vragen overigens. Wedde dat je er niet op kan antwoorden net als gelovigen geen bewijs hebben voor hun goden. Rechtsen onder elkaar zullen we maar zeggen.

 35. Nou Leon, je bent wel druk vandaag. Je kunt je niet overal over opwinden, dan heb je geen rust.

  JSF. De russen noemen het “de vliegende duif”. Een duur ding inderdaad. Ik weet het ook niet, het zijn langlopende contracten. Internationale belangen enzo. Persoonlijk vind ik een sterke legermacht wel belangrijk. Je weet maar nooit. Zeker nu die Poetin rare streken aan het vertonen is. Dat die Muts niet zo lekker ligt bij defencie, weet ik, maar daar komt bar weinig over naar buiten. Muiten zie ik ze niet zo gauw doen. Onze troepen in Afghansitan en andere zandbakken; Nato verband. En natuurlijk ervaring op doen. Kost meestal wel een paar dooien. Maar die heb je in vredestijd ook wel.

  Maar je vergeet de EU nog. Daar gaat ook een hoop poen naar toe. Terwijl er hier zwaar bezuinigd moet worden. Het is zwaar klote allemaal. Kleine troost, in Dagestan wil je helemaal niet wezen.

 36. Je hebt inderdaad een hoop lastige vragen Leon. Zo hebben althans, een aantal, betrekking op het grote gebeuren van dingen.

  Nelson Mandela, tja. Apartheid was natuurlijk een slechte zaak. Hij was wel een vrijheidstrijder echter voor de toenmalige regering een lastpak. Ze zijn nu een tijdje aan de macht en nog steeds staat het land er niet best voor. Veel blanken worden daar vermoord.

 37. Geert Wilders zou helemaal gelijk hebben wanneer hij zegt dat fundamentalisten het land uit moeten. Marokkanen, daar heb je ook ‘gewone’van: vaders, moeders, voetballers etc. Alleen hun leer laat grote gaten. Ik vind het ook jammer dat men tijdens een demonstratie tegen rascisme mag lopen met een spandoek vóór Jodenhaat. Waarom mogen zij dat dan wél?

 38. Als ze dat deden waren ze fout bezig en hadden aangegeven dienen te worden.

  FOTO=BEWIJS.

 39. ‘Wilders, de hond van Israel’ getuigt niet echt van ‘Jodenhaat’ (anti-semitisme).

  Rudy, je blaat op een stompzinnige wijze anderen na.

 40. Ik vermoed dat Rudy een spandoek tegen Israel heeft gezien. En, zoals vele racisten ook, Israel met het jodendom gelijk stelt.

 41. Rudy, ook criminele of fundamentalistische Marokkanen terugsturen is deporteren.

 42. @Rudy:
  Met de “fundamentalisten” die wat jou betreft door wilders mogen worden gedeporteerd, bedoel je zeker alleen “moslim-fundamentalisten” in het bijzonder Marokkanen?
  Of mag hij van jou daarna ook beginnen met christen-fundamentalisten? Hoe verkoop je dat standpunt in de Bible Belt?
  en in de Volle Evangelische Gemeenten, Evangelische Broeder Gemeenten etc.
  Leg een uit, svp!

 43. Het is te gek voor woorden,
  Door die PVV en Wilders is het hele stemgedoe nergens meer aan toe gekomen.
  Nu moet iedereen dit puin van de PVV opruimen,en komt men niet toe aan maatschappelijke items die zo hard nodig zijn.
  Wat gaan de winnende partijen doen,hoe gaan de partijen samenwerken?
  We zijn allemaal die PVV zo op zat.

 44. En ondertussen “annexeert” de EU Oekraïne en stevenen we af op één van de gevaarlijkste situaties ooit…..

 45. Wel nee Jan Jaap , de EU brabbelt maar wat terwijl de Russen gewoon doorgaan met hun annexatie van de gebieden van de Oekraine met een Russische meerderheid.. De EU heeft er voor gekozen een vazalstaatje van de V.S. te zijn en geen onafhankelijke koers te varen .. dus is zo imponerend als een scheldende bejaarde , naakt achter zijn rollator , op de gesloten afdeling van een verpleegtehuis ..

 46. @ Geert Wilders.

  Ja de puinhopen van een rechts regimes zijn niet zo 1 2 3 op te ruimen. Dat zie je ook in Amerika na 8 jaar Bush. Dat gaan wij ook zien na Rutte.

  Dat die blanken daar vermoord worden is vreselijk. Maar ik weet heel zeker dat een man als Mandela daar ook niet achter staat/stond. Net als Gandhi alles geweldloos heeft opgelost zo wilde Mandela dat ook doen. Gandhi iets wat rechts nooit voor elkaar krijgt. DAT WAS PAS EEN LEIDER!

  Geert Wilders is verre van een leider. Hij is gevaarlijk net zo gevaarlijk als alle geloofsextremisten. Het is jullie onderlinge strijd vecht dat maar elders uit. Betrek ons niet in jullie haat en angsten. Je weet ook dat er in Oost Europa / Duitsland vele mensen van buitenlandse komaf worden vermoord door rondtrekkende Neo Nazi’s en dat Russische Homosexuelen worden vermoord. Zijn dat ook moslims ? NEE
  Overal en iedere groep heb je rotte appels. Wat vind jij van filmpjes op het Internet van Amerikaanse gevechtshelicopters die al lachend het vuur openen op mensen ze volkomen aan puin schieten terwijl ze helemaal nooit 100% zeker weten of ze wapens hadden. Vaak blijkt dat het achteraf gezien niet zo was. Dat vind je neem ik aan net zo kwalijk als die onthoofdingsfilmpjes. Want het zijn rechtsen onder elkaar. Geloofsextremisten over en weer en wie zitten daartussen. Juist de mensen die niks met die shit te maken willen hebben.

  Veel Wilders aanhangers vinden het prima om het midden oosten te nuken. Waar nota bene de basis van onze wiskunde vandaan komt en delen van onze eigen rechtspraak. Zodat we nu via een lange weg nu kunnen internetten. Nuke ze maar lees je dikwijls op sites als GS en de Elsevies. De meeste mensen zijn daar geen haat baarden zoals niet iedereen in Israel een haatkeppeltje is. Die leven in angst voor het regime die rijden op hun ezeltje van waterput naar het dorp of brengen hun kinderen naar school als ze het kunnen betalen. Die zijn helemaal niet bezig met Nederland of het “Vrije” Westen. Die zijn bezig te overleven binnen een dictatuur.

  Weet je hoe Wilders naar Israel gaat en hoe Roemer dat doet ?

  Wilders duikt een kiboets in met gelijkgestemden en gaat net zo hatelijk praten als de Imams aan de overkant met als gevolg een conflict zonder eind. Wilders gaat niet de straat op om te praten met de mensen. Roemer deed dat wel. En weet je wat Roemer ontdekten. Heel menselijk gewoon. Dat de meeste Israeli en Palestijnen elkaar helemaal niet willen doden dat ze bij elkaar boodschappen doen samen werken en leven. Dat ze helemaal geen behoefte hebben aan die conflicten. En Roemer werdt daarvoor in onze eigen TK aanvallen door onze polder Taliban de SGP en Wilders. Van hoe haal je het in je hoofd de dialoog aan te gaan en ze als gelijken te zien. Nee liever olie op het vuur en elkaar haten.

  Dat soort zaken doen mijn bloed koken. Onder dit smerige Rechtse kabinet heeft de SGP nog nooit zoveel invloed gehad. Rutte als zogenaamde liberaal heult met de vijand. Onze eigen bekrompen SGP polder taliban die regelrecht uit de middeleeuwen komen gelijk aan de haatbaarden aan de overkant.

  Dus maak van jullie strijd niet de strijd van ons allemaal want wij kunnen wel door een deur met elkaar.

  Ik zie dat op diverse instituten waar wetenschap bedreven wordt daar zie je Turken, Iraniers, Russen, Amerikanen, Europeanen, Aziaten etc… samenwerken samen denken samen dingen uitvinden. Ik weet 100% zeker dat een Iranier meer voor onze internet heeft betekend (CERN) dan welke PVV aanhangsel dan ook die veelal in de WWB zitten dankzij die lieve VVD vrinden de maatpak graaiers.

 47. Leon (e.a.) trap toch niet in die trol. Leuk om mee te spelen, maar gelieve niet te voederen.

 48. Een spiegel voorhouden is nooit verkeerd. Zeker als de feiten aan onze kant staan. Een naieve hoop in de mensheid. Er zijn ook KKK leden die door slimme mensen zijn omgeturned en volkomen anti racisme zijn nu en dat doorvertellen aan nieuwe generatie mensen.

Reacties zijn gesloten.