2 gedachten over “Mark Rutte, gefeliciteerd!”

 1. Ja, maar de corpsbal Rutte heeft een slim taktiekje hoor.
  Telkens als hij vervelende dingen aankondigt, zoals kunst afknijpen, bijzonder onderwijs beknotten, PGB uithollen, enzovoort, dan tovert hij een gratis (voor hem dan) zoethoudertje voor het plebs (spreek uit: plàbs) uit de hoge hoed.

  Eerst waren het de 130 kms per uur. Nu is het autorijbevoegdheid met 17 jaar.
  Slim hoor. Kun je niet echt tegen zijn, want te onbelangrijk. En het kost de regering geen cent.

  Maar èchte maatregelen voor Henk en Ingrid, zoals afschaffen van het kwartje van Kok, nee, dàt komt in het verhaaltje niet voor.

  En verder worden de afknijp-maatregelen natuurlijk ook gemotiveerd met het zogenaamde misbruik dat er zou worden gemaakt (subsidieslurpen, luie onderwijzers, profiteurs die te beroerd zijn om oma in te schakelen om gehandicapt kind de luiers om te doen).

  Haat zaaien tussen generaties (de baby-boom “profiteurs”), tussen categorieën hulpbehoevenden, tussen arm en rijk – Rutjes draait er zijn afgelikte vinger niet voor om.

  Het is bijna net zo erg als het haatzaaien tussen rassen en godsdiensten (“culturen”) waaraan Rutte’s gedoger Wilders zich ongestraft schuldig maakt.

  There is something rotten in the state of Holland!
  (And that’s an understatement!) 👿

 2. Ik kwam net via het Enkhuizen topic weer eens op spitsnieuws, die reacties op de diverse topics, daar was de nuance al slecht te vinden, die is nu totaal helemaal zoek.
  Je gaat je afvragen of dit ooit nog goed gaat komen die tegenstelling in onze maatschappij……..hulpbehoevenden zijn daar intussen gebombardeerd tot linkse ratten die voor niks geld krijgen, laat staan moslim hulpbehoevenden.

Reacties zijn gesloten.