Mark Rutte: de man van meten met twee maten

Mark Rutte komt op voor Geert Wilders, want Geert is weer eens bedreigd, zegt hij. *kuch*

Maar waarom hoor ik Mark niet over het feit dat Geert aanzet tot haat met zijn ‘charmante’ tweets? Waarom komt Mark niet op voor de restauranthouder in Deventer? Waarom komt Mark niet op voor de moslims die steeds meer in het verdomhoekje van Nederland komen?
Waarom niet? Nou omdat Mark er nou eenmaal niet is voor álle in Nederland wonende mensen. Hij is er alleen voor een beperkte groep, OSM. Zíjn OSM!

Ow en Telegraaf, kom hier eens met bewijzen voor, geloof er namelijk helemaal niks van:

De PVV-leider heeft het al jaren te verduren met doodsbedreigingen uit radicaal-Islamitische hoek.

12 gedachten over “Mark Rutte: de man van meten met twee maten”

 1. 1 dreigtelefoontje in Athene is genoeg om hem op de bres te doen springen voor zijn vrind.

  En dat voor een man die op het punt staat, nog voor zijn ontbijt met een pennestreepje, de levens van 120.000 landgenoten in de afgrond te duwen. Maar ach, wat kan het iedereen schelen joh….

 2. Nu weten we welke cultuur willen Rutte en Donner in Nederland behouden als over “onze cultuur”spreken: de cultuur van de dubbele standarten die aan VVD en CDA,PVV eigen is.

  Het is zeer opmerkelijk dat Rutte en de rest van de Ministers zwijgen in alle tallen (niet alleen in het Grieks) als er brandbommen moskees raken. Blijkbaar scheelt ze helemaal niets dat burgers kunnen geraakt worden. Het is voor hun allen belangrijk dat ze Wilders beschermen, de rest van de burgers mogen dan in vlammen opgaan? Dit is geen democratie – dit is democratuur van onze soort mensen.

 3. Als ik niet beter zou weten lijkt het bijna alsof de PVV een soort knokploeg is van de VVD. Een soort SA eigenlijk . . . OMG ik besef nu pas waar ik al die jaren op heb gestemd! 😥

 4. Jan uit Helmond Schreef:

  Als ik niet beter zou weten lijkt het bijna alsof de PVV een soort knokploeg is van de VVD. Een soort SA eigenlijk . .

  Goed gezien. PVV is gewoon de laatste marktproduct voor nationalistische massaconsumptie van de VVD.

 5. ik heb spijt,dat ik vvd heb gestemt.dit is niet echt veel beter geworden.t woord belofte kennen ze daar kennelijk niet.

 6. vvd is altijd voor de rijke geweest,en niet voor de zwakkere.ik denk pvv wel,henk en ingrid.
  alleen de rijke mensen zijn goed.de rest kan weg.zo is t.

 7. en nu gaat vvd ook met sgp?sgp tegen,abortus.euthanasie,en tegen homo’s.lekker dan.

 8. Waarom komt Mark niet op voor de restauranthouder in Deventer?

  Lijkt me logisch… Griekenland is een van de landen waarvan je de nationaliteit niet kunt opgeven, dus dit valt duidelijk onder het CDAPVVD-plan tegen dubbele paspoorten bij niet-CDAPVVD’ers.

  😛

 9. Mark’s survival of the fittest levensmotto dat vooral voor anderen geldt omdat hijzelf alle kansen heeft kunnen benutten is op zich een doodsbedreiging aan allen die het niet met hem eens zijn en Geert’s aanstellerij komt beiden goed uit. De grap is dat zijn levensmotto dan ineens niet van toepassing is. Onaangepast wordt in dit geval beloond.

Reacties zijn gesloten.