Marine Le Pen wil keppeltjesverbod

Sinds het verpletterende verlies van de verkiezingen door de PVV heeft Geert Wilders waarschijnlijk thuis zitten dreinen als een verwend kind, we horen althans niets meer van hem. Nee, dan zo’n Marine Le Pen, die zet tenminste dóór en pakt nu dan eindelijk de joden ook weer eens aan! Niet van dat benauwde, de Tweede Wereldoorlog is inmiddels lang genoeg geleden, en die moeten zich ook maar weer eens normaal leren gedragen en kleden, nietwaar?

Wilders heeft dat weliswaar ook nog geprobeerd met de Grausdoctrine met betrekking tot het onverdoofd ritueel slachten, maar dat lag allemaal weer veel te subtiel en ingewikkeld voor de gemiddelde PVV-stemmende Neanderthaler, dus echt opgepakt werd dat niet. Bovendien kwam hij er waarschijnlijk lelijk door in de knoop met zijn financiers.

Toen de nazi’s werkten aan hun Endlösung der Judenfrage waren keppeltjes trouwens nog gewoon toegestaan, dus wie kan er nu nog zeggen dat de mensheid nooit van de geschiedenis leert?

7 gedachten over “Marine Le Pen wil keppeltjesverbod”

 1. Moet je die forums van die Nazi’s eens lezen. Zieke racistische shit. Maar wat nog zieker is het aantal gebruikers… Dat zijn er mij veel te veel.

 2. Allemaal “lone Wolfs ” Oester , dus het zijn eigenlijke een soort datingsites voor eenzame wolven …

 3. @3 Een hoop nog wel inderdaad, maar dat betekent niet dat we nu kunnen relaxen. Je moet ze niet onderschatten. Hitler werd ook onderschat en zelfs uitgelachen. Tot hij de macht had natuurlijk.

 4. @3 En ja, de situatie is nu anders en het zal veel moeilijker een nieuwe wereldoorlog opleveren, maar dat betekent niet dat we niet moeten uitkijken.

 5. Dus de conclusie moet zijn dat Wilders erger is da Hitler want de laatste heeft nooit naar gestreefd om de “kopvodden” (om Wilders zijn eigen taal te gebruiken) te verbieden.

  Wilders dus wel.
  En een heleboel mensen vonden dit de laatste jaren prima.
  De Oud-Premier inclusief.

Reacties zijn gesloten.