Man op straat zeven keer in rug geschoten – geen nieuws in Nederland

U heeft het gisteren op de site een paar keer vernomen: de harde kern van de redactie van Krapuul heeft het (in ieder geval voor nu) opgegeven Heet nieuws na te jagen dat er eenvoudigweg niet is in Nederland. Misschien is het er wel, maar dan wordt het pijnlijk nauwkeurig verstopt gehouden.

Zoals dit bericht: Mike had zeven kogels in zijn rug. Rotterdammer wordt standrechtelijk geëxecuteeerd omdat hij vond dat “stadswachten” met hun poten van hem af hadden te blijven. Een stille, die in het oorspronkelijk verslag gemeld heeft dat hij bedreigd is met een bijl, schiet de man zeven keer in de rug. Als je bedreigd wordt schiet je iemand niet in de rug. Maar van politie hoef je nooit een waar verslag te verwachten. Een eerder bericht geeft al de Officiële Waarheid weer.

De enige treffers van belang over deze zaak betreffen het Algemeen Dagblad en het Belgische zusterblad van deze krant, Het Laatste Nieuws. Voor Nederland is dit het, doorlopen, tentje staat klaar, bloemetje en nazorg voor de ongetwijfeld diep getraumatiseerde smeris en over tot de skinheadorde van de dag.

Misschien toch even dat stuk van het AD kopiëren want je weet maar nooit met Officiële Waarheden.

12 gedachten over “Man op straat zeven keer in rug geschoten – geen nieuws in Nederland”

 1. Ik begin zo langzamerhand de indruk te krijgen dat Nederland een doodseskadersprobleem heeft in de vorm van de politie…
  Ongelooflijk, afgeknald als ware die jongen een hondsdolle hond….

 2. Een krankzinnige gebeurtenis….overigens niet al te ver van het schop-in-de-ballen incidentje van een tijdje terug, waarschijnlijk is het geweldsprotocol nog een beetje aangescherpt daar.

 3. Het zoveelste incident, dat getuigd van de vergaande onprofessionaliteit van de Vaderlandsche Politie. Laatst hadden we toch een akkefietje met een politiehond en trap in schaamstreek?
  Dat onze Vrienden en Beschermers af en toe flink gefrustreerd zijn, kan ik zelfs best begrijpen, maar er zijn vast veel andere manieren om die te lozen. Een politie-kickbox vereniging bijvoorbeeld. Kunnen ze elkaar daar, geheel legaal, verrot meppen.

 4. Het is natuurijk geen nieuws voor Nederland want de voortekens waren reeds aanwezig en geaccepteerd: het criminele gegil van Wilders dat mensen(allochtonen) allemaal naar zijn zin in de knie geschoten moeten worden en daarop de verklaring van Rutte dat PVV een volstrekt normale partij is en dit allemaal heel normaal is.

  Nu plukken we de vruchten ervan.

 5. Het ergste is dat men geen enkel conclusie of gevolg heeft getrokken van eerdere voorvallen als de executie door de politie in burger van de jongen Rishi.

 6. Psychopaten bij de politie , thomas sheridan had het er al over.
  De bruinhemden van hitler waren ook psychopaten , later liet hij ze allemaal executeren omdat ze niet te vertrouwen zijn , toen ze hun functie hadden vervuld.

Reacties zijn gesloten.