Magere Mark en zijn stevige sterfwinst

Onze jongens in Mali, Afghanistan, Turkije, Koerdistan, Syrië – o nee, die niet natuurlijk – ehhh Curaçao dan, enfin waar dan ook: die moeten we niet aangeslagen, gewond, wrokkig of  erger nog: incompleet of gestoord terughebben hier. Ben je nou helemaal… Want dan kunnen ze echt veel beter daar ergens op het slagveld eervol of zo sterven. Is veel mooier, kost veel minder en is ook nog in hun eigen belang. Toch?
Ik kwam op dit idee door Magere Hein, ik bedoel Magere Mark Ruttes heldere en bevrijdend nieuwe PVV-standpunt. Hoorde trouwens van Pechtold dat die doodswens al een dag of twee voor het verkiezingsdebat bekend was. Nou, mooi.

En nou niet  zeuren dat we vanwege ‘onze’ christelijke moraal in dit ‘avondland’ steeds weer moeten vergeven en al helemaal niet dat idiote bijbelse 7 keer 7 vergeven gedoe – sta je straks nog stom te turven ook. Neeneenee. Mededogen? E-m-p-a-t-h-i-e? Empa-wat? Doe effe normaal. Ik heb daar allemaal niks mee en trouwens ook geen zin in. Te ingewikkeld.

En neem nou een westerse topchristen als Obama: die stuurt rustig het leger op je af, of anders wel de CIA. Amerikaanse politici laten trouwens steevast hun andere wang amputeren, om zelfs maar niet in de verleiding te kúnnen komen die toe te keren. En let op: heeft Magere Mark die nog wel? Hij vergeeft niks, vraag maar aan Ruige Rita. Dus waarom wij wel? Magere Mark is toch niet per ongeluk stiekum christen?
Is helemaal waar. Kan geen speld tussen.

Van wie hebben we nog meer last? Hee, da’s pas een vraag! Ehhh… misdadigers i.h.a. (in het algemeen), werklozen s.z.t.n.d. (stuur ze toch naar Duitsland), A&A (asielzoekers en allochtonen), gehandicapten, geestelijk gestoorden – hoho, wacht even, rustig nou.

Als ik heel eerlijk ben, val ik zelf eigenlijk wel een beetje in al die categorieën: als jochie heb ik wel eens wat gejat (ik wist het heus wel hoor, het was nota bene uit een collectebus in de kerk, de rest vertel ik niet), ik ben ook wel eens werkloos geweest. Volgens een paar fans van mijn website ben ik ook nog een verzetspsychoot. En o ja, tijdens mijn 3 jaar in Californië was ik daar de allochtoon, en ook weer tijdens die 4 jaar in Polen.
Dus hoe draai ik me hier nou weer uit? O ja, natuurlijk: er is altijd iemand die veel en veeeel erger is dan ik, toch? De ander! Yes! Hoe kan ik zo’n splinter in mijn andere oog negeren? En als vrijwilliger bij de voedselbank val ik vast onder het generaal pardon voor jeugdzonden.

Nog even doordenken dan. Yeahhhh! Hebbes! Wintersportslachtoffers!! Stort alsjeblieft van de berg af, in plaats van met je belachelijke gipskloot hier peperdure zorg op te stumperen. Gipsvlucht? My ass in het gips!

Maar wacht even, nou heb ik het pas: b-e-j-a-a-r-d-e-n!! Die leveren écht helemaal nóóit meer wat op en kosten miljoenen, wat zeg ik: miljarden – aan zorg, aan medicijnen en vooral gezeur. En dan natuurlijk demente bejaarden – die helemáál: die schamen zich niet eens meer voor hun geparasiteer, die ontkennen gewoon à-l-l-e-s.

Nou ja, even praktisch blijven: misschien toch maar niet alle bejaarden: ik ben er eigenlijk zelf een, hahaha, nou ja, bijna, was ik even vergeten, en volgens mijn agenda –  waar ligt die nou weer – word ik officieel dement in 2016 ofzo, tenminste gedeeltelijk, ik vergeet nu al drie keer per dag mijn sleutels. Of was het vier?

Dus wat doen we? Niet zeuren, verkiezingstijd: de bijl d’rin! Hakken met die handel! Maakt niet uit wat, als het maar gefrustreerde, oerstomme of half debiele stemmen oplevert, tenminste: levende. Hoewel: hersendood is in dit geval geen bezwaar.
Dus: ga ook over lijken, stem VVD en bezorg Magere Mark een stevige sterfwinst…