Mag niet op Veestboek hoor

Het meisje dat op het affiche stond bleek nauwelijks te weten waar de PSP voor stond maar zij vond het wel leuk te poseren. Ontwapenend. En dat op de top van de Tweede Feministische Golf. Het aantal zetels van de PSP werd gehalveerd bij de verkiezingen van 1971 maar aan het affiche zal het niet gelegen hebben.
En na eenenveertig jaar heeft de firma Facebook, waarvan de ontwerpers en exploitanten nog bij lange niet in de planning waren toen het affiche verscheen, besloten dat het een Vies Affiche is.

Mocht u te lui of te dom zijn om het op het net te vinden: hier staat het. Hier niet eens.

Krapuulmedewerkster Ch1po vermeldt dat het uit een tijd is waarin koeien in de wei mochten lopen van een voorloper van GroenLinks, dat nu voor megastallen kiest.

7 gedachten over “Mag niet op Veestboek hoor”

 1. En jawel hoor na 1 dag ook van mijn Facebook verwidjerd. Mijn 11 vrienden mochten eens geshockeerd zijn. Opmerkelijk genoeg mag je wel woorden zoals “legitimate rape” gebruiken.

 2. De scribent kent in ieder geval zijn pappenheimers : …. “mocht u te lui of te dom zijn” ….

 3. Het meisje ging ook niet op de foto voor de PSP maar voor de NVSH.
  Toen later bleek dat de foto gebruikt ging worden voor de PSP was ze eigenlijk niet zo zeker of ze dat wel wou. Uiteindelijk is ze akkoord gegaan met een bedrag van net iets over de 1000 gulden.

 4. pure promotie voor bestialiteit binnen het boerenbedrijf
  moet je die (lesbische?) koe nou es zien kijken

  zelfs een kees van der staaij wordt hier opgewonden van
  en henkie bleker, met z’n dartele vriendin…als het gras 2 kontjes hoog is henk…

  😆

 5. Nou ja Joey, daarom verbiedt Facebook het nou! Omdat mannen als jij op vleselijke gedachten komen, mag niet, is FOEI! 😛

  🙂

Reacties zijn gesloten.