Machiel de Graaf, Oekraïne-expert

Oppositiepartijen in de Haagse gemeenteraad maken zich boos over de aanschaf van nieuw kantoormeubilair in het Haagse stadhuis. PVV, GroenLinks en SP sluiten zich aan bij vragen die de Haagse Stadspartij (HSP) hier vrijdag over heeft gesteld.

De PVV, de grootste oppositiepartij van de Haagse raad, deelt het ongenoegen van hun collega.

“In Oekraïne werken ambtenaren nog uitstekend op bureaus die 80 jaar oud zijn”, aldus fractievoorzitter Machiel de Graaf, “dus ik zie niet in waarin de gemeente Den Haag na 15 jaar perfect spul op straat zou moeten gaan zetten. Dat is verspilling van kostbaar belastinggeld.”

Ja, goed idee! Laten we alles hier gaan doen zoals in de Oekraïne. Bovendien weet Machiel de Graaf heel goed hoe ze werken in de Oekraïne, onder andere als het gaat om de verslaafdenzorg daar. Zijn bedrijf met de naam Expertcleanics behandelde daar namelijk verslaafden met Tetlong-250, een injecteerbaar geneesmiddel dat niet is toegelaten in de EU. Maar omdat het middel werd voorgeschreven en verstrekt in Oekraïne, was het niet illegaal.

Of de Graafs verslaafdenkliniekje in de Oekraine ook was voorzien van 80 jaar oud meubilair is niet bekend.

Update:

15 gedachten over “Machiel de Graaf, Oekraïne-expert”

 1. Hij heeft wel gelijk.. MAAR hehe 15 jaar geleden crap zooi is lang niet zo goed als oer degelijk eikenhouten meubels ;). Die gaan namelijk nooit meer af, maar ja dan krijgen we wel een hoger kosten plaatje en dan gaat Machieltje daar weer over zeuren. En waarschijnlijk heel popijopi “Ikea is ook goed genoeg want dat is het in Groningen en Zweden ook!” ;).

 2. Ben ik nou de enige die helemaal in een stuip gaat 😆 (vast niet 😀 ) Laurent, dank heb weer vreselijk gelachen vandaag!

 3. Keira Schreef:

  Ben ik nou de enige die helemaal in een stuip gaat (vast niet ) Laurent, dank heb weer vreselijk gelachen vandaag!

  Deze hebben we samen in de chat zitten bedenken hoor.

 4. Laurent Schreef:

  Keira Schreef:
  Ben ik nou de enige die helemaal in een stuip gaat (vast niet ) Laurent, dank heb weer vreselijk gelachen vandaag!
  Deze hebben we samen in de chat zitten bedenken hoor.

  waar woont de chat tegenwoordig ???

 5. Prachtige beelden van de democratie. Geen politie te bekennen.
  Blijkbaar deze mensen hebben echt een stevig eigen mening.

 6. jvdheuvel Schreef:

  We hebben trouwens niks zitten “verzinnen”, alles wat er staat klopt.

  Ja, dat is wel het mooie van de PVV. Je hoeft niets te verzinnen voor een hilarisch bericht.

 7. “In Oekraïne werken ambtenaren nog uitstekend op bureaus die 80 jaar oud zijn”, aldus fractievoorzitter Machiel de Graaf,”

  Overleven die meubels wel zoveel jaren als er flink wat afgerost wordt in dat Oekrainse parlement?

 8. Dat filmpje over het Oekraiense parlement: als ik niet zou hebben geweten dat het de vlag van de Oekraine was, dan zou ik hebben gezegd dat het een fimpje over de kamerfractie van de LPF zou zijn geweest, die hadden toch ook zo’n blauw-gele vlag? Maar als de PVV zich laat inspireren door de Oekraine, dan ben ik eens benieuwd hoe hun optreden zal zijn bij de volgende algemene beschouwingen.

 9. In ieder geval denk ik dat de PVV Oekraine benijd voor de manier van ” volksvertegenwoordiging” in tegenstelling tot in haar ogen slap en suffe zooitje in de tweede kamer.

Reacties zijn gesloten.