11 gedachten over “Maak kennis met PVV fan Robert”

 1. Typische racist die de menig of gedragingen van hooguit enkelen ophangt aan algemene raciale kenmerken, al is hij nog net ‘slim’ genoeg om er een vandaag de dag acceptabel islamofoob sausje over heen te gieten. Veelzeggend is ook dat hij over islamitische kinderverkrachters heeft terwijl de kranten juist bol staan van berichten over katholieke en andere niet islamitische pedo’s.
  Het item past wel goed in het sensatiegerichte krakter van de massamedia, tussen de 25 kilo tieten en de geit met de twee hoofden in. Valt me wel tegen dat uitgerekend de VPRO met zo’n niets toevoegend item komt. Maar goed. Ik heb de TV niets voor niets jaren geleden bij het grofvuil gezet.

 2. #2 Marinus, Misschien moet je de hele film eens bekijken: Geert Wilders the movie
  Klopt in alle commentaren en recensies verguisd, maar evengoed, onder het ietwat sensatie-sausje een normaal stuk onderzoeksjournalistiek, wat helaas tegenwoordig niet vaak meer geleverd wordt.
  Op internet in 6 delen te bekijken. Kijk vooral eens naar het einde van deel 3 en het begin van deel 4 waarin het portret van andere Wilders-stemmers.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q8WkNVTPJNI&feature=mfu_in_order&list=UL

 3. Dat de clip onderdeel uitmaakt van een heuse film was me niet duidelijk. Ik heb dan ook geen TV, Op portretten van GW stemmers zit ik eerlijk gezegd niet te wachten. In mijn wijk heeft 35% voor hem gestemd en ik ben – behalve dat dan – hier goed ingeburgerd.
  De (leidende) rol van de massamedia in de electorale successen van Wilders vind ik veel interessanter, alsmede het verband tussen de opkomst van Wilders/xenofobie en de crisis van het parlementair kapitalisme. Dat mis ik in discussie, ook op deze site. Maar goed, misschien is dat mijn stokpaardje…

 4. #4 Marinus, ja ga daar schrijven, Ben reuze benieuwd naar meer daarover. Want denk ook dat de media hier een grote rol in spelen. Als het jouw specialiteit is dan hoef ik daar niet in te duiken. Kan ik weer een ander deeltje doen.

 5. Dat begrijp ik niet.
  De PVV heeft als een van zijn voornaamste kreunpunten dat een herkenbare homo niet meer veilig over straat kan vanwege moslimterreur, en nu hoor ik weer dat Arabieren juist allemaal kontenbonkers zijn en dat vindt de spreker maar niets.
  Of bedoelt hij coitus a tergo, tenslotte moeten die baarmoeders ook allemaal gevuld? En wat is dan weer tegen standje-achterom? Is het niet joods-christelijk genoeg?

 6. 😕 Het kind beoefent chi quong, ter verruiming van de geest, en heeft het dan over ‘DE’ waarheid? Weet hij niet dat er geen ‘WAARHEID’ bestaat? Dit soort mensen boezemt mij angst in, maar in plaats van in mijn schulp te kruipen, word ik nog strijdbaarder! 😡 Zeker als ik even over na denk, dan word ik des duivels 😈

 7. Tja, weet hij niet dat qi gong een verderfelijk onjoods-christelijke namelijk taoïstische bezigheid is? 😀

 8. dit geloof je toch niet 😕
  Uit welke godvergeten Jurassic Park grot is deze pannekoek gekropen???
  Het erge is dat dit soort lui ook nog door de landelijke media een stem krijgen! Hij heeft het erover dat die moslima’s alleen maar kinderen baren, de arabieren kontenbonkers zijn, geiten en kleine jongetjes n**ken…. lijkt er ernstig op dat deze figuur beetje sexueel gefrustreerd is en eigenlijk zou willen dat hij door die arabieren…. je weet wel! En omdat het niet gebeurd is hij voor de grote lijder…. :mrgreen:
  Is te zot voor woorden! Ik maak er geen woorden meer aan vuil!

 9. Het “Geert Akbar” spandoek was in dezelfde belettering ook te zien bij de eerste, enige en laatste PVV demonstratie. (Amsterdam, begin-2010, bij de opening van het proces-Wilders.)
  😆

Reacties zijn gesloten.