Maak kennis met…de graaigristen!

Michel Rog is voor het CDA, die partij die net als de VVD vond dat de eenmansbeweging van een wannabemassamoordenaar en etnisch zuiveraar plus horigen een prima club is om ‘heel prettig’ mee samen te werken vanwege de ‘volstrekt normale standpunten’, sinds september 2012 lid van de Tweede Kamer. U weet wel: die vergaarbak van fascisten, massamoordverheerlijkers, POWNed-vriendjes en ander moreel gedegenereerd schorem.
Dat kwam doordat een paar maanden voordat Rog daar terecht kwam, het de Führer van die eenmansbeweging was die plotseling de ‘hele prettige’ samenwerking verbrak. Niet het CDA dus dat nog een hele tijd graag door was gegaan met die nazi’s in het eerste bruine regime sinds Mei 1945.
Michel Rog krijgt voor zijn bezetting van het pluche een stuk of tien bijstandsuitkeringen, zeg in totaal zo’n 8000 Euri die elke maand weer door de belastingbetaler worden opgehoest.
Om nou te zeggen dat die daarvoor ook tienvoudig de terreur van dwangarbeid en kapo’s 2.0 (pardon: klantmanagers) moet ondergaan zoals bijstandsgerechtigden, nou nee.
Vanaf september 2012 tot nu heeft Rog zo’n dikke 200.000 (tweehonderdduizend!) Euri gevangen. Hebt u de indruk als lezer dat dat goed besteed geld is? Hebt u iets dat zo, zonder na te denken in uw hoofd opkomt waarvan u met volle overtuiging kunt zeggen ‘dat heeft die Rog toch maar mooi voor ons allemaal betekend en is die tweehonderdduizend Euro dubbel en dwars waard!’? Nee? Ik ook niet. Daarnaast heeft die Rog ook nog een bijbaantje als eigenaar ‘Rog Consultancy’. Wat ie daarvoor vangt weet ik niet maar het zal vast niet gering zijn. (Trouwens: mag u in tijd van de baas er ook nog een eigen bedrijfje op nahouden?) Afijn, gezien zijn handel en wandel (of liever: kleven aan het pluche) mag je Michel Rog derhalve met recht een ‘graaigristen’ noemen.

Rog CDAEn deze graaigristen Michel Rog van het CDA vond het nodig om Quinsy Gario – de ontstellend moedige man aan wie het in zo belangrijke mate te danken is dat de racistische karikatuur van ‘zwarte piet’ zal verdwijnen en die daarom bloot staat aan de terreur van de TMG/PVV-nazi’s van dit land (tot en met moordoproepen van een zekere Mike Darren toe) – in een tweet uit te maken voor ‘graaier’ en dat in een variant op ‘zwarte piet.’
Ja, ’t is me een niveautje hoor daar bij dat CDA. Zeker met zo’n voormalig leraar maatschappijleer als Rog in de gelederen.
Net zo’n niveau als bij de vrienden van weleer waar men heusche ‘zwarte piet wetten’ fabriceert.
Met zijn kutopmerking verwijt Rog Gario niet alleen volkomen ten onrechte iets waar de racistische graaigristen zelf volop schuldig aan is; nee, net als Frans Timmermans zegt hij tegen Gario en al die andere dappere en moedige mensen die het welletjes vinden met die racistische onzin elk jaar weer rond 5 december ‘fuck you all!’
En uiteraard zijn het onder andere de nazi’s van POWNed die in de haat-tweet van graaigristen Rog wel een aanleiding zien om de onderbuik van roomblank, kindminnend Nederland weer eens even volop open te zetten als je het betreffende verhaaltje op hun site zo hoort en leest.
Dankzij lui als Rog voelt ook dit soort schorem zich gelegitimeerd de meest verschrikkelijke zaken zonder enige restrictie of gêne eruit te kramen.

2014-11-15 Moordoproep

Over deze moordoproep aan het adres van Gario hebben we noch graaigristen Rog met zijn grote bek noch Timmermans noch Marcouch tot op heden mogen horen.
Wellicht dat het nog komt, we zullen het voor u in de gaten houden.
Oh, en aan het adres van Michel Rog de graaigristen uiteraard een welgemeend ‘fuck you!’

2 gedachten over “Maak kennis met…de graaigristen!”

  1. Pingback: Zijn Tijs van den Brink, Andries Knevel en de EO een aanwinst voor het land? | Krapuul

  2. Pingback: Schaamteloos van andermans ellende profiteren doe je zo | Krapuul

Reacties zijn gesloten.