Maak een succes van MOE-meldpunt PVV

Het MOE-meldpunt van Wilders moet nog veel meer reacties krijgen. Dat wil de email-actie ‘Saboteer de Oost-Europa klaaglijn van de PVV!!!’.

Het zou mooi zijn als weldenkend Nederland een kettingreactie veroorzaakt:
duizenden mensen die aanklikken dat ze geen last hebben, zal de PVV-actie onderuit halen. Wilders heeft immers toegezegd dat hij met de uitkomsten naar de minister stapt. Hij zal dan moeten bekennen dat duizenden hebben aangegeven géén last te hebben van bewoners uit het voormalige Oostblok. Klik dus op onderstaande link en doe je sociale plicht!

Misschien komt de actie intussen  als mosterd na de maaltijd.  ‘Vergeet niet deze oproep door te mailen!’, staat onder de oproep. Een berichtje bij Krapuul lijkt me dan nog wel zo handig.

3 gedachten over “Maak een succes van MOE-meldpunt PVV”

  1. Net gedaan. Ik had al 30 meldingen gedaan, maar de laatste tijd niet. Je mag er nu maar 1 per computer per dag. Flauw hoor. Ze hebben blijkbaar tekort capaciteit.

  2. Via tor oneindig maal mogelijk om een klacht in te dienen een kewstie van ip wijziging!!

  3. @1

    Het mag de geachte afgevaardigden van de PVV en hun “fractiemedewerkers” niet meer dan een paar minuten per dag kosten, ze hebben hun handen vol aan het verzwaren van de dijken tegen de niet aflatende tsunami’s

Reacties zijn gesloten.