Maak een succes van de gratis haatsticker actie van Geert Wilders!

Bent u ook altijd zo dol op gratis stickers bij een of andere beurs of actie? Nu zijn er gratis nieuwe haatstickers te bestellen via ‘islamsticker@gmail.com.’ Met de vriendelijk groet van Geert Wilders.

En ik ga die haatstickers bestellen. ‘Wat?’, hoor ik u zich afvragen, ‘bestellen?’ Jawel, bestellen. Zo veel en zo vaak mogelijk. Want: Gratis. Ik wil een succes maken van de gratis haatstickeractie van Geert Wilders. Een heel groot succes wel te verstaan. Groter dan groot. Net als Allah. Want gratis kost Geert Wilders geld. En een succesvolle actie kost Geert Wilders nog meer geld. En dat is goed. Want Geert Wilders moet blut. Steun daarom de gratis haatstickeractie van Geert Wilders, en bestel er zoveel mogelijk via islamsticker@gmail.com

En blijf bestellen, tot de haatstickers allemaal op zijn en geef ze met de vuilnisman mee voor een enkeltje vuilverbranding.

islamsticker@gmail.com En bestel die haat-dingen. Nu. Want alles moet op.

53 gedachten over “Maak een succes van de gratis haatsticker actie van Geert Wilders!”

 1. Mij lijkt dat ook een uitstekend idee. Verder hoop ik dat de nazi’s die achter die gek aanlopen hem ook gauw gaan bestellen: dat maakt het voor mij makkelijker ze te onderscheiden van diegenen die nog wel enig fatsoen in hun donder hebben en….

 2. Lijkt een leuke actie. Alleen, het vermogen van Wilders is dermate hoog door zijn infantiel gedrag in bij voorbeeld Australië dat er niet tegenaan te bestellen is.
  Bovendien, er zijn andere manieren om Wilders met zijn PnVsVb geweldloos de mond te snoeren toch? Stemmen op elke andere politieke partij, zelfs de ggrristelijk gedeformeerdnn van de SGP, dan de PnVsVb.

 3. Ik moet nog zien of er wel PVV’ers bestaan die zo’n sticker op hun voordeur of autoruit durven te plakken.

 4. “Bent u ook altijd zo dol op gratis stickers bij een of andere beurs of actie?”

  Ik heb weet van een aantal kaalkopjes, in de omgeving van Winschoten. D(i)e Sodomistische bordlikkers zijn in de regio Scheemda te vinden. De sukkeltjes hebben echt stickers gemaakt. *proest*

  @Jan Zwaaneveld, Het e.e.a. zal je (nog steeds) verbazen. 😉

  Er zijn sinds jaren zelfs beschikbare video’s, evt. via youtube/ vimeo te bekijken. Stickers en look-a-Hitler-like.

 5. Die stickers worden natuurlijk in het holst van de nacht op deuren en auto’s van je islamitische buren geplakt volgens goed nazi gebruik

 6. Hij is de grootste Losers van dit jaar. Ik kan hem zoniet uitstaan. Ik kan ook echter niet begrijpen dat er mensen zijn die op hem stemmen. Is toch ziek!!!

 7. @Marc: ik verbaas me inderdaad steeds vaker, en dat is zwak uitgedrukt, toch heb ik de indruk dat de meeste van die figuren het liefst lekker anoniem schreeuwlelijken. Maar:

  @Dan: daar kon je weleens gelijk in hebben…

 8. Zal Wilders dan de actie dan niet zien als succes?Doordat er zoveel besteld is , laten de Nederlanders zien , dat ze van de Islam/ moslims af willen, is zijn redenatie. Zie hoeveel ervan zijn besteld. Zo gaat hij dat in de media brengen.

 9. @Andreas – Ik denk ook dat het komt door het mislukken van Wilders Saoedische vlag-provokatie, dat hij nu met dit giftige kerstcadeau komt aanzetten.

 10. Ik maak me niet echt zorgen om PVV fractieleden, maar als de actie internationaal aanslaat kan ik ze een auto met dikke stalen wanden en aanbevelen, van Europese makelij.

 11. @Jan Zwaaneveld: Natuurlijk is er geen PVV die dit op z’n voordeur durft te plakken. Het is net als met de NSB: voor de 2e Wereldoorlog matig populair, tijdens de oorlog populair bij opportunisten en baantjes jagers, en na de oorlog was niemand er lid van geweest en had iedereen in Nederland wel iets in het verzet gedaan.

  Ik kom ze geregeld tegen op feesten en partijen: die mensen die Geert een geweldige vent vinden en zijn ideeën top, maar niet durven toegeven dat ze op de PVV stemmen, of er op zouden stemmen. Het is laf en dom volk.

 12. Toch vind ik Lodewijk Asscher die de hobbies van Stuckart en Heydrich aan het oppoetsen is en mensen van buitenlandse afkomst een soort Ariër-verklaring wil laten tekenen minstens zo erg als die gore pvv-nazi’s.
  En dat geldt ook voor dat geteisem dat op de Muilkorver Online politici trachtte op te jutten aangifte tegen ons te doen.
  Misschien ga ik daar wel een bumpersticker van maken: “Asscher en de Muilkorver Online is fascistisch schorem”
  Of: “Muilkorver Online, waar blijft de aangifte?”

 13. Heb zoveel mensen met kleppen om de ogen zien rondlopen.
  Nu komen er stickers op de kleppen.

 14. Na het lezen van de reacties bij dit Telegetver-stukje, altijd een mooie graadmeter voor wat er onder het PVV-volk leeft, denk ik dat Dead Cat Wilders nu eindelijk zijn hand aan het overspelen is.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22153820/__Wilders_komt_met_anti-islamsticker__.html
  Het geflirt met FN e.a. kon voor het geweten nog goed gepraat worden, dit schijnbaar niet meer.
  Geweldige actie van Dead Cat dus.

  Ander plannetje. Wat zou er gebeuren, als alle moslims in Nederland op een bepaalde dag besluiten collectief hun bankrekeningen leeg te halen?

 15. @Cornelis, die laatste zin van je….
  Ik verbaas me er ook over dat het zó lang nog min of meer goed gaat na meer dan een decennium van haat en beledigingen, verdachtmakingen en criminalisering door ‘Pauw & Witteman’, de racistische hufteromroep POWNed van die gore Jan Bennink met zijn obsessie inzake geweld, de Volkskrant, Trouw, Wilders, Stuckart & Heydrich-kloon Asscher met zijn Ariërverklaring, schedelmeterij en ‘dijkdoorbraak’, dat vunzige varken van een Rutte met zijn ‘hele normale partij met hele normale standpunten’, een parlement dat een vertoning opvoert betreffende ‘Endlösung der Marrokanerfrage’ en noem het maar op….
  En maar roepen dat wie zegt dat Nederland rap afmarcheert richting een fascistische dictatuur ‘godwins’ bedrijft…
  Verbazingwekkend dat het nog goed gaat als je ‘goed gaat’ definieert in termen van afzien van ‘verzet met alle middelen’, ‘het over je heen laten gaan’…

 16. Onze regering, 2e kamerleden, stompzinnig Nederland, niemand schijnt te beseffen dat de nazi’s ook zo begonnen zijn!

 17. @Cornelis,

  ‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif.’

  Vreemd die onwelgevallige reacties op de Telegraaf-site. Ik vind de tekst niet onzinnig. In ieder geval gaat het niet om verbieden van bepaalde zaken.

 18. Sjaax,
  het betreft hier de mening van Dead Cat Wilders en de zijnen. Dat de islam, of wat dat aangaat ook andere religies en/of politieke, danwel levensovertuigingen, een leugen is, is op zijn minst arbitrair, want nooit bewezen. Dat dezelfde religies en/of politieke, danwel levensovertuigingen als gif misbruikt kunnen worden is daarentegen evident. Dat Mohammed een crimineel IS klopt natuurlijk niet. Mogelijk WAS hij een crimineel, maar dat is, gebaseerd op de bekende feiten, ook zeer arbitrair, want vooral in the eye of the beholder.
  Hoewel Wilders beweert de moslims te willen helpen van de islam los te komen, is dit de zoveelste provocatie en de zoveelste grensoverschrijding van wat ooit in Nederland “fatsoen” werd genoemd.
  Als je het de tekst eens bent, moet je maar een paar stickertjes bestellen en aan je voordeur plakken. Als je dat niet wilt doen, moet je maar eens gaan nadenken, waarom je dat niet wil doen.

 19. @25 Cornelis,

  Ik ben het eens met de tekst. Toch zal ik geen sticker plakken. Iedereen heeft het recht te geloven. In Christus, Mohammed of wie dan ook.

 20. Wilders doet/zegt altijd wel weer stomme dingen voor een beetje aandacht!
  Maar ik zie hier toch ook genoeg mensen die vol haat zitten..
  Wat een vuilbekkerij, zo ben je toch ook geen greintje beter?

  Laat die vent lekker, mensen als hij gedijen op woede en agressie.
  Moslims hebben bijna geen keus, als ze kwaad worden of protesteren of wat ook,
  helpt dat Wilders alleen maar meer.

 21. @Jahoor, Marleen, vooral heel erg stil blijven staan. Toen de treinen de joodse mensen naar de kampen gingen vervoeren was weer hetzelfde eh? – vooral heel erg stil in de hoek van de keuken gaan staan en steeds heel erg stil kijken hoe deze treinen voorbij reden.

  Je ben zeer goed te verstaan.

 22. Voor wilders is politiek een leuk spelletje. Een dikbetaald spelletje voor hem. Ondertussen vergeet hij de mensen waarvoor hij zogenaamd op zegt te komen. Waar was Geert zijn commentaar op het optreden van Opstelten en Teeven ? Of die Hooimaijers met zijn 300.000 euro… oh nee dat zijn zijn vrinden.

 23. @Marcel020

  Durf je niet. Dat laat je doen door de SD knuppels van Geert.Of ben je zelf een onderknuppel van Geert.

 24. @links, waarom zou ik dat niet durven?, wat is er moeilijk aan een sticker plakken op de scooter van een bontkraag?, misschien ben jij een schijterd?, maar wat heeft het eigenlijk met de SD te maken??.. Volgens mij was jij toen nog vloeibaar!.

 25. @Marcel020

  Waarom jij dat niet zou durven? Omdat jij een onverholen gore nazi bent? Jij weet niet wat,of misschien nog steeds is, de SD is/was. Wel jochie, dat waren de onderknuppel/knokploegen van de nazi’s. Vraag maar aan Ernst Rohm, als je die tegenkomt in de krochten van de geschiedenis. Dezelfde onderknuppels/knokploegen welke zich PVV aanhanger dan wel extreem-rechts geteisem noemt! Als er iets vloeibaar is dan moet het toch echt de inhoud van jouw schedel zijn.

 26. Sorry Links, de SD-leden waren misschien wel onderknuppels (ik weet niet echt goed wat de definitie van het woord ‘onderknuppel’ is) maar Rohm had er niets mee te maken voor zover ik weet.
  De SD was de informatieafdeling van de SS , opgericht in 1931 met Heydrich aanvankelijk aan het hoofd en rapporterend aan Himmler.
  Rohm was chef van de SA en dat was, daar heb je gelijk aan, een knokploeg in de zin van de gebruikelijke betekenis als je dat zo kunt zeggen: weerloze mensen op straat en in winkels lastigvallen..beetje zeg maar zoals thans het geteisem van POWNed – de racistische hufteromroep van Jan Bennink – het altijd voorzien heeft op mensen die zichzelf niet echt goed kunnen verdedigen.
  Over Jan Bennink, nazi’s en weerloze winkeliers gesproken: ik zal maar niet vragen of de door geweld geobsedeerde kickbox-geilaard van een Bennink al namens hemzelf en zijn racistische hufteromroepje POWNed de moed en het fatsoen heeft opgebracht die russische winkelier excuus aan te bieden voor de vunzigheden die ze hebben uitgehaald….

 27. raar is het dat hij wel zo veel stemmen heeft, is er toch wat waar wat hij denk en aks hij er aan zou zijn zou het ja of nee goed zijn hans

 28. @RalphvanderGeest

  Inderdaad Ralph, het was de SA. maar ook de SA heeft zijn voorgangers. Ik meen dat dat de z.g. freikorpsen waren welke een complete oorlog voerden tegen leden/aanhangers van de Spartacus beweging. Honderden leden werden door de freikorpsen vermoord en in het Landwehr kanaal gedumpt. Twee prominente leden van de Spartacus beweging waren Rosa Luxemburg en Karl Liebknegt. Iedere keer als ik opperbevelhebber Geert bezig hoor en zie en de reactie daarop van de bruine horde bekruipt mij het onweerstaanbare gevoel dat de geschiedenis zich herhaalt. Geert is alleen maar uit op totale chaos met als gevolg dat de brallende horde steeds harder schreeuwt om een “sterke man “. Hitler is zo begoonen evenals Mussolini en Franco. In een recenter verleden werden Pinochet, Vileda en nog een paar van die “sterke lieden” aan de macht gebracht en gehouden door extreem-rechtse kapitalisten.Iedereen is blijkbaar vergeten dat Henry Ford een groot bewonderaar was van Hitler, dat de Bush dynasty ook niet afkerig was van het nazisme. Zie alleen maar eens wie er na de twee wereldoorlogen gewoon schatje hemelrijk uit kwamen. Niet de man in de straat…..die waren zo stom zich dood te laten schieten voor de meerdere eer en glorie van deze congsie van industrielen! De Alfred Krupps en August Thysens van deze wereld werden en worden geen stro breed in de weg gelegd. Anno 2013 valt het mij op dat het hedendaagse hournaille grif meewerkt aan het scheppen van chaos en het verstrekken van valse informatie. Verwacht geen eerlijk antwoord van deze lieden. Hun vermeende belangen liggen ergens anders. Meer in de richting van kettingen voor de massa, monddood maken van de critici.

 29. Ralph, definitie van “onderknuppel: Hij/Zij welke het gore en smerige werk uitvoert voor een zelfbenoemde “leider”.

 30. Wat een gezeur over zo’n stickertje. Zou hij een sticker gemaakt hebben met daarop ‘Christendom is een leugen’ en ‘de bijbel is gif’ dan zou er veel monder ophef zijn. Waarom toch dat begrip voor die krankjorime woestijnreligie die Islam heet ?

 31. @liera,de pvv heeft geen enkel belang om stickers te plakken met besering naar de christelijke religie,hij wil de christelijke waarden hoog houden en ook zijn kiers blijven houden..begrijp je waarom nu

 32. @neel. Daar gaat het helemaal niet om. Ik stel dat er veel minder ophef geweest zou zijn als Wilders een sticker over het christendom zou hebben gemaakt.

 33. Nou,dat is niet zo er zijn tal van kerken en christelijke voorgangers die dan zullen klagen terecht over het zinloze gepest en gescheld op religie omdat je er waarschijnlijk zelf niet van houd of onzeker bent over het eigen levensloopbeleid en je einde in het hiernamaals..maar pvv zal nooit stickers maken met god en jezus zijn leugens en de bijbel is gif..hij kijkt wel linker uit..hij heeft er ook geen baat bij vandaar

 34. Nou, daar verschillen we dan van mening. In het verleden bespotten cabaretiers het christendom zonder problemen en zonder maatschappelijke ophef. Als dat over de islam gebeurt dan zijn de poppen aan het dansen en kun je doodsbedreigingen verwachten. Dus ik denk dat er minder ophef zou zijn als de sticker waarschuwde voor het christendom.

 35. Nog iets,een gelovige in welke religie dan ook zal altijd standvastig zijn in het geloof,wat een ander ook zal roepen draken steken pesterijen enzovoort..de pestkop laat alleen zijn haar onmacht zien en frustratie over het doelloze in eigen leven,en wil participatie in dit doelloze uitzicht creeren en wil de gelovigen dat rotte gevoel van leegte geven zodat zij hetzelfde voelen en de ongelovige er niet alleen voor staat..

 36. Ach dat onzinnige stickergedoe,waarom waarschuwingen over vrome gelovige mensen maken..voorlopig zijn het de antireligie en ongelovigen die religieuze mensen steeds pesten dus.voor wie moet eigenlijk gewaarschuwd worden.

 37. @neel. Nou dat laatste, daarin zou je je wel eens kunnen vergissen. Gelovigen hebben doorgaans een vreselijke zendings- en bekeringsdrang en vóór je het weet dineren ze de samenleving en leggen ze ook de niet-gelovigen hun regels op.

 38. als ik jou was zou ik helemaal stoppen met zuipen, dan krijg je hopelijk wat gezond verstand… hard nodig. Als het al niet te laat is.

 39. Een vent die tonnie heet ? Die moet ik serieus nemen ? Vrouwen die tonnie heten zijn mogelijk nog veel erger.
  Maar argumenten ? Ho maar !

 40. @Liera

  Als jij met je onzinnige leugenpraatjes gewoon weer eens terug ging naar waar je thuishoort? Stormfront?

Reacties zijn gesloten.