Ludieke Joost de schedelmeter

Ach waar maken we ons druk over zegt Joost. Varkenskoppen bij een moskee. Wat overdreven zeg. Dat moet toch gewoon kunnen.
Is leuk, joh, een ludieke grap van rabiaat riool rechts.

Nee is heel normaal joh
Nee is heel normaal joh

Nee joh is helemaal niet erg…. want

Op welke wijze mag je dan nog wel protesteren tegen de islamisering?

Ludieke Joost
fotofukje by Ina

22 gedachten over “Ludieke Joost de schedelmeter”

 1. Dit soort types is constant bezig erop te hameren dat het allemaal niet zo erg is, dat het eigenlijk vrij normaal is om racistisch te zijn, om mensen met een ander geloof of andere opvattingen te stigmatiseren, te beledigen en lastig te vallen. Net zoals reguliere ‘fatsoenlijke’ politieke partijen als VVD en CDA dat doen met de rattenclub van Wilders.

 2. Iemand al de hoeveelheid drogredenen in het artikel van die neo-nazi geturft? Vast meer dan 5.

  @1, Jan Zwaaneveld, kan je even meerdere bronnen geven, waar staat dat de reguliere ‘fatsoenlijke’ politieke partijen als VVD en CDA zich bezighouden met stigmatiseren, te beledigen en lastig te vallen met de rattenclub van Wilders?

  Nu volg ik vrij veel nieuwsberichten, maar dat ben ik tot op heden nergens tegengekomen. Jij schijnbaar wel?

 3. @Marc: VVD en CDA hebben zich laten gedogen door de PVV, zodoende de suggestie wekkend dat de PVV een normale partij is met normale opvattingen waarmee gerust zaken mogen worden gedaan. Dat is in mijn ogen hetzelfde als zeggen: ‘varkenskoppen ophangen bij een moskee, is dat nou zo erg?’

 4. Joost Niemoller is een schande voor de naam Niemoller.

  En als u nog niet weet wat ik daarmee bedoel zoekt u maar eens op Tweede Wereldoorlog en Gedichten.

  Deze varkenskop mag wat mij betreft in de Swat vallei zijn idioterie gaan verkondigen, met hopelijk alle gevolgen vandien.

 5. @joost Niemuiler
  als je het allemaal niet zo erg vindt waarom ga je zelf niet met je kop tegen een moskee staan ?

  (excuus ik wil geen varkens demoniseren door deze abjecte vergelijking…sorry varkens!)

 6. Joost is een rechts-extremist met een onverholen hang naar de nazi ideologie. Een van die, zoals zo vaak door mij omschreven, ondergedoken nazi’s welke nu uit hun drekholen tevoorschijn komen!

 7. Niemoller,

  Het kalken van Allah Akbar op deuren en ramen van christelijke kerken in Duitsland ( info pi-news incorrect) vind je zeker ook niet zo erg?

  Vuile huichelaar!

 8. excelentie, voor zover ik weet wel. In ieder geval neo-nazi’s in Erfurt in 1993.
  Logisch, varkens zijn voor joden ook “onrein”.

 9. Laten we nou niet boos worden op JM. Hij weet niet beter. Hij heeft geen invloed. Hij is een niemand. Net als ik. Net als wij allemaal.

 10. Ina, nog even in deze slapeloze nacht, van het donker naar het licht: de Paus zegt niet alleen zinnige dingen. Hij heeft ook, samen met Poet, een stokje gestoken vooor de aanval van Zobama op Syria. Ik zou er zomaar bijna voor naar Rome afreizen.

 11. De Nieuwe Xenofobe Fase: Zombies gaan voortaan varkenskoppen dragen om te onderscheiden. Vooral voor de moskeeën.

 12. Dus volgende keer als we een onthoofd Paard of Koe aan zijn voordeur hangen gaat meneer lekker lachen, gieren en brullen. Meneer voelt zich dan totaal niet bedreigt en belt dan ook zeker niet de politie. Man wat was die man in the Godfather een aansteller zeg, wakker worden naast een Paardenhoofd.. pfft dat is een 1 April Grap bij de Niemöllers…met de Dochter haar pony eventjes onthoofden en bij haar in bed stoppen. Lachen joh!

 13. Ik vind dat ander puntje van groot Hummorist Niemöller ook heel erg goed. De NOS censureert Wilders door er maar een paar woordjes aandacht te geven aan zijn toespraak bij een Racisten clubje ;).

  Dat hadden minimaal 5 extra uitzendingen en een volledig verslag en documentaire moeten zijn! Alle Riefenstahl, moet de lijder verdorie op TV komen. De lijder moet worden aanbeden en wee hun gebeente als ze de lijder in het verkeerde daglicht zetten!

  Dat er ander nieuws in Nederland en de wereld is boeit niet ;), elke keutel van de Lijder moet van in de Anus tot naar de zee gevolgd worden ;).

 14. Wat is er mis met een varken?, deze dieren zijn slimmer, dan die figuren met die haatbaarden en jurk.

 15. @Marcel020: Niets mis met varkens. dat ze slimmer zijn dan de door jouw op riool rechtse wijze getypeerde mensen, zou kunnen. Dat varkens vele malen slimmer zijn dan jij heb je inmiddels wel bewezen.

 16. Inderdaad Ina, marcel020 is in wezen gewoon een nazi ideologie aanhangende PVV onderknuppel. In vergelijking met de inhoud van marcel’s hersenpan is zelfs een amoebe een slim wezen.

Reacties zijn gesloten.