Lubbers zoekt toenadering tot moslims

Oef, wat zal de geachte afgevaardigde Geert Wilders daar nu weer van zeggen? Lubbers vindt dat er binnen het CDA ook plaats is voor moslims, ook de islam is een wereldgodsdienst. Ja, je moet wat doen om te zorgen dat je aan de macht blijft.

Overigens, als je denkt dat het CDA een homogene partij is met allemaal gelovigen die elkaar het licht in de ogen gunnen, lees dan dit nog even. Ook binnen Nederland hebben wij wel ons portie van polarisatie gehad voor wat betreft geloven. Dus zo nieuw is geachte afgevaardigde Wilders hier nu ook weer niet mee. Beetje variatie op een oud deuntje. En hij zingt nog vals ook. 😈

3 gedachten over “Lubbers zoekt toenadering tot moslims”

  1. Leuk dat Lubbers daar nu mee komt. Hij had echter een paar maanden geleden zich nog veel harder tegen Bruin I moeten verzetten.

    Wat hebben Moslims aan deze handreiking zolang Verhagen gewoon zaken blijft doen met Wilders?

  2. Wat is het probleem? Wilders is toch in oorlog met “de Islam” (generalisatie), niet met “de moslims” (generalisatie)?
    Natuurlijk kan hij zo’n spreidstand niet volhouden, Wilders is Clijsters niet, haha!

  3. Als moslim zijnde moet je wel niet goed bij je hoofd zijn om lid te worden/ te blijven van een partij die beste vriendjes is met een anti-islam/moslims/allochtonen partij.

Reacties zijn gesloten.