Love, peace & broccoli

Nieuws voor een glimlach en een vleugje hoop: in Berlijn zijn gisteren dertigduizend mensen op de been geweest tegen de bioindustrie en de genetische manipulatie van gewassen, en alles wat er verder bij hoort.
De site verbonden aan de demonstratie, Wir haben es satt, Wij zijn het zat dus.
Hier een foto met het opschrift dat boven dit stukje staat, je kunt naar links en naar rechts navigeren voor meer leuke foto’s.
Dit geldt ook voor de fotoreeks hier – soms vraag ik mij af bij bepaalde foto’s: is dit nu een bontkraagje of niet, maar goed, iedere consequentie voert tot de duivel om in de sfeer te blijven.

4 gedachten over “Love, peace & broccoli”

 1. Hoe zou het nou komen dat 30 000 Duitsers (van alle leeftijden) wel beseffen welk gevaar er uitgaat van de geheime onderhandelingen voor de TTIP en er ook nog de straat voor op gaan, terwijl de Nederlander zich door de media in slaap laat sussen, met uitzondering dan van een enkele wakkere Krapuul schrijver/lezer.

  Wat willen we nou? Eerlijk voedsel van de boerderij of een Monsanto-dictatur?

  Mooie foto series, allebei, met name de zwart-wit foto’s, inderdaad een glimlach en een sprankje hoop. Konsum: reduzieren!

  Ook bedankt voor de link naar de site.

 2. Wat willen we nou? Eerlijk voedsel van de boerderij of een Monsanto-dictatur?
  Ligt eraan wat het goedkoopst is.
  Zo zit de gemiddelde Nederlander nou eenmaal in elkaar.

 3. De sfeer was uitstekend. Lekker weer ook. Alleen de kindertjes vonden de mensenmassa best eng (de massa aan tractors waren natuurlijk wel weer erg interessant), daarom moesten we al op de Potsdamer Platz afbreken.

 4. Bedankt Arnold, leuke foto’s.

  Eigenlijk ziet het veel beter en gezelliger uit dan Carnaval.

Reacties zijn gesloten.