5 gedachten over “Loopt de PVV achter D66 aan?”

  1. Als deze wet er door komt dan kunnen Geen Stijl, Elsevier en De Telegraaf hun reaguurderskolommen wel sluiten.

  2. Hoera! Hoera! Hoera!

    Ik was bang (eerst) dat er een meerderheid voor deze terreur aanpak zou bestaan, valt dus wel mee. Driewerf Hoera!

    Ik download massa’s anime, om simpele reden dat ze hier niet te koop zíjn (geen licentie. ) Anders haal ik het keurig legaal uit de videotheek / betaald via internet. Maar als ik dat niet had kunnen downloaden wasn ik geen Japans geen studeren, en was ik nu gen groete anime fan geweest die super veel lol heeft op conventies etc. Blij dat dit soort middeleeuwse maatregelen er niet gaan komen!

  3. Best begrijpelijk vanuit PVV standpunt. Hun electoraat beinvloedt elkaar door de interwebs. Zoals #2 al zei op Geenstijl, Elsevier o.a.

Reacties zijn gesloten.