Lodewijk Asscher, minister voor het Marokkanenprobleem

Bij het zogenaamde Marokkanendebat in de Tweede Kamer waren precies vier PVV-Kamerleden aanwezig.
Een poging om het debat uit te stellen door middel van een hoofdelijke stemming over de agenda strandde.

Pijnlijker dan het te verwachten optreden van PVV-er Van Klaveren was de rol van de verantwoordelijke minister, mr. “participatiecontract” Asscher, die tegelijkertijd een Marokkanenprobleem constateert maar iedereen als individu wil behandelen.
Etnisch registreren, zoals we al eerder geschreven hebben staat hiermee natuurlijk niet op gespannen voet: dit betekent individuele personen afrekenen op hun etnische achtergrond.
In ruim een uur was “het debat” rond. GroenLinks, ChristenUnie en Partij voor de Dieren waren uitdrukkelijk afwezig. Unie 50+ was er ook niet, maar Krol had wel eerder voor het houden van dit debat gestemd dus hij mag medeschuldig worden verklaard.

9 gedachten over “Lodewijk Asscher, minister voor het Marokkanenprobleem”

 1. Ik vond deze omschrijving in één of andere tweet wel to the point als het gaat over die PvdA-huichelaars:
  ‘niet-westerse migranten’: PvdA-lingo 2013 voor ‘kutmarokkanen’.

 2. Wat Asscher in mijn opinie zou moeten zeggen is:
  “We hebben wel degelijk een criminaliteitsprobleem.

  Wat verder hier wordt gezegd is de gebruikelijke xenofobe hetze van rechtse politici tegen buitenlanders/moslims”.

  Omdat we regelgeving hebben tegen racisme en discriminatie die nauwelijks gebruikt wordt om deze rechtse hetze te bestrijden.

 3. Toch vreemd,vorige week een hele NOSploeg in elkaar geslagen van een woonwagenkamp af maar NIKS verders op de media erover?? geen PVV geen Geert vragen kamervragen enzovoort helemaal niks!

  Dat zou een marokkaanse woonwagenkamp eens moeten doen..dit kan niet in dit land niet geintegreerd blijf van onze media af,kamervragen,enzz raar he?
  Tja die kampers hebben wellicht hele speciale banden met mensen misschien waar de NOS en de PVV wel voor zwicht? daar willen ze niet aan

 4. ook grappig?? hoofdoekverbod en iedereen stemde pvv,een moslimpartij in de gemeente owee nee dat kan niet,is tegen onze normen en waarden,maar een pedopartij dat mag wel jaja zulke ?normen en waarden nou!

 5. @2, Wat Neerland’s nationale huilbaby zou moeten doen is opkrassen. Is het enig goede wat ie nog kan doen. Zijn naam is voor altijd verbonden met die van degenen die er destijds een hobby van maakten: etnisch registreren met alle ellende van dien. Weg moet ie.

 6. Alle deelnemende partijen en instemmende partijen zijn officieel racistisch.
  de Waanzinconferentie !

Reacties zijn gesloten.