Het lijkt er op dat Wilders ook bij de lezers van de Telegraaf heeft afgedaan…

Tenminste, als we de reacties op dit artikel, waarin het gaat over weer een zinloze tweet van onze haatblondie met de dode kat op zijn hoofd mogen geloven……

Laten we hopen dat buiten de 80.000 imbecielen die weer eens overgehaald zijn een handtekening op zijn anti-alles lijstje te plaatsen, het merendeel van de inwoners van dit land de man gaan zien voor wat hij werkelijk is. Een leeghoofdige windbuil en een haatprofeet die net als een oude 33-toerenplaat is blijven steken in steeds hetzelfde riedeltje…..

10 gedachten over “Het lijkt er op dat Wilders ook bij de lezers van de Telegraaf heeft afgedaan…”

 1. De kritiek op Wilders in de reacties valt me mee. Als er meer kritiek is dan gewoonlijk, ligt dat wellicht aan de moderatie, zoals jvdheuvel (#1) aangeeft.

 2. Ik kan me nog goed van mijn nujij tijd herinneren hoe dat ging met moderatie. Op een gegeven moment was er een topic over marokkanen in knieën schieten, en toen zei iemand die ik kende “met scherp schieten is niet de oplossing” en comment werd gewist. Terwijl op andere dagen mocht je dan weer meer.

 3. Gezien Geertje’s opmerking dat de profeet Mohammed een ,,krankzinnige pedo” is geeft hij in ieder geval toe dat hij denkt dat de profeet Mohammed niet uit de duim gezogen is …… volgens hem dan. Vind ik wel klasse van hem 🙂

 4. Slob heeft ook een keertje gelijk:

  Begrijp ik nu goed dat van de 950.263 PVV-kiezers van vorig jaar er nu 80.000 het verzet in willen?— Arie Slob (@arieslob) August 10, 2013

 5. ” dat buiten de 80.000 imbecielen die weer eens overgehaald zijn een handtekening op zijn anti-alles lijstje te plaatsen”

  Zijn dat er eigenlijk wel 80k? Het is _niet_ de eerste keer dat de PVV over cijfers/ aantallen liegt.

  Een scriptje laten draaien, en je hebt er zo weer enkele tienduizenden bij.

 6. @8 Het is natuurlijk een hele prestatie: 80.000 mensen in drie maanden, kortom ong. eentiende van je hele aanhang van vorig (mager) jaar, na lang over de media zeuren, zover te krijgen dat ze zich naar hun computer sleuren en een online kunstje te doen.
  Ach, al met al denk ik best dat er in Nederland 80.000 idioten voor zoiets te vinden zijn.

 7. 80k in drie maanden tijd is inderdaad nogal een lachertje, Cornelis. En dat er minstens zoveel idioten in Nederland woonachtig zijn, twijfel ik ergens ook niet aan.

  Maar dat staat los van mijn vraag of het aantal van 80k wel correct is, of zelfs maar correct is verkregen.

  Ik waag het te betwijfelen, gezien de vele eerdere perikelen rondom de leugens van de PVV en cijfers/ aantallen welke zij (kuch) “benoemen”.

  Het zou de PVV sieren om volledige inzage te geven, over hoe deze cijfers tot stand zijn gekomen. Ik wil wel even een scriptje voor ze bakken, om alle (tig-)dubbele inzenders/ sokpoppen eruit te filteren. Heb namelijk zo het vermoeden dat er uiteindelijk niet eens een kwart over zal blijven.

  Los van die 80k, is het sinds jaar en dag bekend, dat extreemrechtse losers zich maar wat graag groter voordoen, dan dat ze uiteindelijk blijken te zijn. Iets met Calimero en compensatie.

Reacties zijn gesloten.