Lijdt Wilders ook aan acromegalie?

Wilders gaat vandaag weer even los in HP/de Tijd over Mohammed en de moslims.

Geert Wilders wil de discussie openen over de ware aard van de profeet Mohammed. De PVV-leider betoogt in een ingezonden stuk in HP/De Tijd deze week dat Mohammed kampte met een hersentumor. “Als de tumor in de hypofyse overdruk in de hersenen veroorzaakt, gaan mensen dingen zien en horen die er niet zijn.” Wilders wil de profeet ‘ontmaskeren’.

Wanneer gaat Geert zich laten onderzoeken of hij niet aan acromegalie lijdt? Want acromegalie is:

‘acromegalie, een groeistoornis veroorzaakt door een gezwel in de hypofyse, een klein orgaan dat zich net onder de hersenen bevindt. Als de tumor in de hypofyse overdruk in de hersenen veroorzaakt, gaan mensen dingen zien en horen die er niet zijn.’

Vind ik toch sterk van toepassing op Geert.

Maar nu even over de verschrikkelijke dingen die Geert weer aanhaalt uit de Koran en over Mohammed, heeft Geert de bijbel wel gelezen? Volgens mij niet. Ook daar staan dit soort dingen in, zal wel met de tijdsgeest te maken hebben gehad. Ook in de bijbel werd oog om oog en tand om tand geëist en ook werden er hele volkeren uitgemoord in opdracht van God. Dus eh, wat is het verschil?

18 gedachten over “Lijdt Wilders ook aan acromegalie?”

 1. Tja , maar de bijbel waarbij Geerts uitverkoren volk de hele bevolking van Jericho uitmoordde ( op één hoer en haar familie na ) is natuurlijk de geschiedenis van het volk dat zoiets mág doen en nog steeds doet …

  Ik dacht trouwens ook meteen aan een beschrijving van Geerts eigen afwijking …. De stukken zgn geschiedenis die hij aan zegt te halen kloppen ook al niet .. Van één van de drie Joodse stammen in Medina zijn inderdaad de mannen vanwege herhaaldelijk verraad ter dood gebracht en hun families als slaven verkocht , voor die tijd extreem mild zoals Joshua laat zien was wholesale uitmoorden meer de Joodsch Christenlijke traditie … Tot het eind van de 19e eeuw waren de rechten van de vrouw in de Islaam ( dus niet de tradities van de zgn “Islamitische landen ) ruimer dan die van vrouwen hier ìn het westen … terwijl vóór Mohammed ongewenste meisjes na de geboorte levend begraven werden ….

 2. Toch blij dat ik nooit in mijn leven de moeite heb genomen om wat voor religieus boek dan ook te lezen. Is echt verspilling van je tijd. En hoe meer ik erover verneem, de laatste jaren in toenemende mate, hoe overtuigender ik wordt van mijn atheïsme. Gèdverdèmme gaan ze elkaars profeten en verlossers nu hersentumoren toewensen? Wat mag ik hun goden dan wel niet toewensen. Maar dat mag godverdomme niet. Onze blonde greet, die haagse hoer lijkt alles te mogen. Ben ook blij dat hoerenlopers als Rutte en Verhagen tegenwoordig zich eerst moeten melden en vragen of hun hoer niet minderjarig is voor zij hun smerige zaakje in andermansvrouw d’r reet steken. God is een pooier!

 3. Geert steunt, aanbidt en wordt hoogstwaarschijnlijk gesubsidieerd door een volk dat vandaag de dag, anno 2011, bezig is genocide te plegen op een bevolkingsgroep die zij op haar gestolen land niet duldt!

  Ik krijg de indruk dat Wilders de aandacht wil verleggen van feiten naar koran-muggenzifterij…
  Laat hem het eens hebben over wat er vandaag de dag plaatsvind (mede) uit zijn naam…!!

 4. Sjuul van Dissel Schreef:

  Toch blij dat ik nooit in mijn leven de moeite heb genomen om wat voor religieus boek dan ook te lezen. Is echt verspilling van je tijd. En hoe meer ik erover verneem, de laatste jaren in toenemende mate, hoe overtuigender ik wordt van mijn atheïsme. Gèdverdèmme gaan ze elkaars profeten en verlossers nu hersentumoren toewensen? Wat mag ik hun goden dan wel niet toewensen. Maar dat mag godverdomme niet. Onze blonde greet, die haagse hoer lijkt alles te mogen. Ben ook blij dat hoerenlopers als Rutte en Verhagen tegenwoordig zich eerst moeten melden en vragen of hun hoer niet minderjarig is voor zij hun smerige zaakje in andermansvrouw d’r reet steken. God is een pooier!

  😀 ach , miljoenen doden dankzij de “Geloof is Opium voor het volk” Atheïst, Joseph Stalin , bewijzen dat het probleem meer in de menselijke aard zit dan in wel of niet gelovig 😀

 5. Al Bakrastani Schreef:

  Sjuul van Dissel Schreef:
  Toch blij dat ik nooit in mijn leven de moeite heb genomen om wat voor religieus boek dan ook te lezen. Is echt verspilling van je tijd. En hoe meer ik erover verneem, de laatste jaren in toenemende mate, hoe overtuigender ik wordt van mijn atheïsme. Gèdverdèmme gaan ze elkaars profeten en verlossers nu hersentumoren toewensen? Wat mag ik hun goden dan wel niet toewensen. Maar dat mag godverdomme niet. Onze blonde greet, die haagse hoer lijkt alles te mogen. Ben ook blij dat hoerenlopers als Rutte en Verhagen tegenwoordig zich eerst moeten melden en vragen of hun hoer niet minderjarig is voor zij hun smerige zaakje in andermansvrouw d’r reet steken. God is een pooier!

  ach , miljoenen doden dankzij de “Geloof is Opium voor het volk” Atheïst, Joseph Stalin , bewijzen dat het probleem meer in de menselijke aard zit dan in wel of niet gelovig

  Ja, maar geloven hoeft niet per se het geloven in een God te zijn, dat kan ook het blindelings aanvaarden van een ideologie, soals het Stalinisme of het fascisme of nazisme zijn.

 6. Het verhaal dat Mohammed aan acromegalie zou hebben geleden staat al sinds eind jaren ’90 op het internet. Uit sommige overleveringen zou je inderdaad symptomen van acromegalie kunnen opmaken. Het is heel goed mogelijk dat Mohammed hier aan leed. Nou en?

  Er worden ook allerlei diagnoses gehangen aan Jezus, Paulus, de eerste Kaliefen, Jeanne d’Arc, andere heiligen, andere stichters van Godsdiensten en allerlei heersers van grote rijken. Aangezien al deze mensen al lang dood zijn en niet alle bronnen betrouwbaar blijft het giswerk.

  Wilders recycled ook elk Islamofoob verhaal uit de oude doos. Saai!

 7. Acromegalie? Ontstaat volgens mij door druk op krop van stropdas op adamsappel, waardoor middels
  schildkliertensie spanning op de hypophyse ontstaat. Henk van Ingrid kan dat beter uitleggen dan ik als linkse T-shirt en geitenwollen truiendrager. Maar volgens mij gaat het om de Hypothalamus. De hypothalamus is een brug tussen gescheiden hersensystemen. Volgens sommigen is de hypothalamus onderdeel van het limbisch systeem. http://nl.wikipedia.org/wiki/Hypothalamus
  Echt waar, het staat in Wiki, dus me dunkt dat Limbo’s zich er extra voor moeten hoeden. 😆

 8. Vrij Nederland – 6 april 2002 – nummer 14
  de Republiek der Letteren – p.66–69
  ESSAY – De overeenkomst tussen Brutus en Judas
  Bom onder het christendom
  De afgelopen weken stonden in het teken von het passieverhaal. Maar wás het lijden van Christus wel het lijden von Gods zoon? Was Jezus misschien dezelfde als Julius Caesar? Francesco Carotta maakt dat aannemelijk. Zie: http://www.carotta.de/subseite/echo/vn.html

  THOMAS von der DUNK
  Was Jesus Caesar? Was Jezus Christus in feite niemand anders dan Julius Caesar? Achter deze intrigerende en provocerende titel verbergt zich een doorwrochte en rijk geannoteerde studie van de Italiaanse filosoof en linguïst Francesco Carotta. Als het boek ook maar een kern van waarheid bevat, legt het een bom onder tweeduizend jaar christendom.

  Zie ook uitzendinggemist 27 maart vara: http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1091387

  Blijk ik toch nog een godgeworden 🙂 naamgenoot te hebben. En maar denken dat ik naar [het] gajus Julius Ceasar genoemd was. Dus als onze groteblondegreet [hé dat rijmt op groteblotereet] het goedvind ga ik er een beetje trots op zijn als ik even vergeet dat hij naar verluidt epilepsie heeft gehad.

 9. ben heel benieuwd wat voor scrabblewoordwaardige stoornissen joden en christenen destijds dan wel niet gehad moeten hebben…

  the understanding jihad series op loonwatch.com is zeer lezenswaardig

  aangezien menig arts al moeite heeft om een diagnose te stellen op armlengte zou enige terughoudendheid van een niet medicus gepast zijn als we praten over meer dan een millenium geleden

  niet zo goochem

 10. En weer krijgt de heer WIlders het voor elkaar het nieuws te halen zonder politieke uitspraken te doen over hetgeen er nu aan de orde is.
  Onder het motto “Het geeft niet wat ze over me lullen, als ze maar over mij lullen”
  Henk en Ingrid vinden alles wat hij zegt prachtig.

 11. Das religiöse Elend ist in einem der Ausdruck des wirklichen Elendes und in einem die Protestation gegen das wirkliche Elend. Die Religion ist der Seufzer der bedrängten Kreatur, das Gemüth einer herzlosen Welt, wie sie der Geist geistloser Zustände ist. Sie ist das Opium des Volks.

  Die Aufhebung der Religion als des illusorischen Glücks des Volkes ist die Forderung seines wirklichen Glücks. Die Forderung, die Illusionen über seinen Zustand aufzugeben, ist die Forderung, einen Zustand aufzugeben, der der Illusionen bedarf. Die Kritik der Religion ist also im Keim die Kritik des Jammertales, dessen Heiligenschein die Religion ist. “

  – Karl Marx, Einleitung zur Zur Kritik der Hegelschen Rechtsphilosophie; in: Deutsch-Französische Jahrbücher 1844, S. 71f, zitiert nach MEW, Bd. 1, S. 378-379

  De leninisten maakten er later “opium voor het volk” van, ze gingen vrij om met het gedachtengoed van Marx tenslotte, dus Bakra had gelijk met dit aan Stalin toe te schrijven.

  Hetzelfde soort kletsmajoors als Geert wijt Das Kapital aan de steenpuisten van Marx en Lenins revolutiegezindheid aan aambeien of zoiets, niets nieuws onder de zon bij rechtse idioten wat pseudomedische obsessies betreft.

 12. Sommige mensen lijden zelf zoveel onder een ziektebeeld dat ze niet openlijk voor uit durven te komen.
  Vervolgens beginnen ze over iemand anders met hetzelfde symptomen te vertellen, bijvoorbeeld Mohammed, met het hoop dat ze tenslotte zoveel aandacht zullen gaan trekken dat men dezelfde symptomen bij hun zal herkennen en tenslotte hun te hulp zal schieten.

  Heb medelijden met Geert. 🙁

 13. Al Bakrastani Schreef:

  Sjuul van Dissel Schreef:
  Opium —-VAN—- het volk…!
  Oeps sorry dat ik de Atheistische Profeet Marx verkeerd aanhaalde

  “‘Daarom was de bourgeoisie in haar eigen belang verplicht de heiligheid van deze traditie en de waarheid van de godsdienst te ondermijnen. De natuurwetenschap werd haar wapen. De wetenschap stelde zij tegenover het geloof, de pas ontdekte natuurwetten tegenover de openbaring. Wanneer door de resultaten van het natuuronderzoek bewezen werd, dat de leringen van de geestelijken slechts leugen en bedrog waren, zo was daarmee de goddelijke autoriteit van deze geestelijken naar de maan en was de heiligheid van het traditionele overgeërfde recht van de feodale klassen vernietigd. Daarmee waren natuurlijk deze klassen zelf nog niet overwonnen. Materiële macht kan alleen door materiële macht ten val gebracht worden, maar ook geestelijke wapens worden tot materiële machtsmiddelen. Daarom hechtte de opkomende burgerij zulk een grote waarde aan de natuurwetenschap.

  Hier kwam nu het darwinisme juist van pas. Want veel meer dan enige andere wetenschappelijke uitkomst was deze leer in tegenspraak met de bijbelse teksten: de dierlijke afstamming van de mens vernietigd de grondslag van de christelijke dogma’s. Daarom werd het darwinisme dadelijk met vuur door de bourgeoisie aanvaard.

  Het darwinisme was een wapen van de bourgeoisie in haar strijd tegen de feodale klassen, tegen adel, geestelijkheid en vorstendom. Dat was een geheel andere strijd dan die van het proletariaat. De bourgeoisie was geen uitgebuite klasse die naar opheffing van de uitbuiting streefde, neen, haar stond de heerschappij van de oude machten in de weg omdat zij zelf wilde heersen. Zij grondde haar aanspraken op het bewustzijn, dat zij de belangrijkste klasse van de maatschappij, de leidster van de productie was. Wat konden de oude klassen, die nutteloze overbodige parasieten geworden waren, daar tegenover plaatsen? Zij beriepen zich eenvoudig op de overlevering, op hun van oudsher overgeleverd goddelijk recht. Met de godsdienstige leerstellingen hielden de geestelijken de grote domme volksmassa in afhankelijkheid en deze leerstellingen werden tegenover de aanspraken van de bourgeoisie geplaatst.”‘

  Uit: http://marxists.org/nederlands/pannekoek/1909/1909darwinisme.htm

  Opium voor het volk was eerder al een bourgeoisie uitvinding tegen zowel het marxisme als tegen de kerk en de feodale heersers. Later zou Barnays nog een grote rol toebedeeld krijgen om het volk ‘met opium’ te pushen.

Reacties zijn gesloten.