Liegebeest Leers (handpop van Wilders)

Minister Leers zei vorige week in de Kamer dat het onder winterse omstandigheden vanzelfsprekend is dat er geen mensen ’geklinkerd’, op straat gezet, worden: „Daar wordt natuurlijk zeer verstandig mee omgegaan. Wat dat betreft kunt u daar beslist op vertrouwen.”

Ondanks deze belofte worden er gewoon met deze temperaturen asielzoekers op straat gezet. Voor zover dan de menselijke en sociale kant van ons asielbeleid. Zoek het maar uit en vries maar dood. Daklozen worden naar binnen gehaald (met dwang) en asielzoekers, ach, moeten ze maar geen asiel zoeken in Nederland.

Geachte afgevaardigde Wilders rijdt op kosten van onze belastingcenten rond in een konvooi van goed verwarmde auto’s om te gaan winkelen in Brussel. Ach ja, verschil moet er zijn, zullen de voorstanders denken. Nou ik moet er van 😥

Update over Armeens echtpaar uit Apeldoorn, zij zijn niet op straat gezet! Maar anderen zijn nog steeds wel op straat gezet met dit weer. Het is een schande!

4 gedachten over “Liegebeest Leers (handpop van Wilders)”

  1. Ik heb het – tja, hoe moet ik het uitdrukken – vernomen dan maar dat er op oudejaarsavond bij de vrieskou, op Nieuwjaarsdag was er een Elfstedentocht – nog even snel wat mensen werden geklinkerd met reisgeld voor een staion zo dicht mogelijk bj Afrika (Roosendaal? Eijsden? zie maar).

Reacties zijn gesloten.