Lid Front National vergelijkt zwarte minister van justitie met aap

Geert Wilders, u weet wel, de leider van die volstrekt normale partij die al eerder samenwerking zocht met volstrekt normale mensen zoals Pamela Geller en Michele Bachmann, wil nu samen optrekken met die andere volstrekt normale en ook helemaal niet racistische partij Front National.

Front National vindt zichzelf ook absoluut niet racistisch, ook kopstukken die dit soort zaken debiteren vinden dat niet van zichzelf.

Vertaling:

“Het Front National zou geen extreem-rechtse partij zijn, maar … een van de toekomstige leiders van de gemeentelijke verkiezingslijsten deelde op haar Facebookpagina een fotomontage die Christiane Taubira met een aap vergelijkt. “Dat is helemaal niet racistisch”, legt de kandidaat voor FN uit, omdat de Minister van Justitie volgens haar een “duivelse glimlach” op haar gezicht draagt, zoals zij in de uitzending van Envoyé Spécial op 17 oktober op France 2.

“Ik zou haar liever aan de takken van een boom zien hangen dan op het ministerie”, vervolgde Anne-Sophie Leclere. Aangezien zij verondersteld wordt het nieuwe, ‘aantrekkelijke’ gezicht van FN te belichamen, zoals Florian Philippot aan het begin van de uitzending uitlegde, heeft deze bewonderaarster van Marine Le Pen de afbeelding uiteindelijk van haar Facebookpagina verwijderd, daarmee de ‘raadgevingen uit haar omgeving’ opvolgend, aldus France2

15 gedachten over “Lid Front National vergelijkt zwarte minister van justitie met aap”

 1. Het blijft “grappig”, om te zien hoe ‘verstandelijk beperkten aan de rechterzijde van het politieke spectrum’, vergelijkingen blijven maken met https://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica

  Geert W. heeft eerdaags z’n (huidige) rechtsextremistische ‘staf’ uit te leggen. Hetgeen zoal politiek actief is, voor z’n one-man PVV.

 2. Hebben massamoordverheerlijker Bart Schut, Bert-‘rifapen’-Brussen en Annabel-wij blanken denken en beslissen wel voor negers-Nanninga al om aangifte geroepen tegen dat FN-tuig?

 3. Wilders zal er weer afstand van nemen en het een incident noemen. Even een vlekje wegpoetsen en gewoon doorgaan met allianties met anti-Europa partijen. Is het opgevallen dat Wilders het nooit heeft over antisemitische – of anti-islam beter anti-moslim partijen, maar altijd over anti-Europa partijen? Hij is wel slim die Wilders, maar volgend jaar zal blijken dat ie boerenslim is.Een treedje onder slim en intelligent.

 4. En in plaats van dat er aan de hihaho-premier vragen gesteld worden over wat híj vindt van een verschijnen van die franse fascist in de TK op uitnodiging van Führer van ‘de hele normale partij met hele normale standpunten’ of over de tuigdorpen van Wilders en Jorritsma bazelt men wat over zwarte piet…..
  Gewledig, die Nederlandse sheeple-‘journalistjes’.

 5. Ik weet niet wat de precieze Franse zinssnede was maar aan de takken van een boom bengelen doet mij denken aan iets ergers: de strop.

 6. Ah..alweer zo’n verheffende bijdrage van een zekere Liera. Get a life klein trolletje.

 7. Vaak zijn die vergelijkingen terecht.

  Vergelijk de gemiddelde intelligentie van negers eens met dat van ons en trek je conclusies.

 8. Erik je bent zelf hoogstwaarschijnelijk een uitkeringstrekker omdat je niks kan en weet. Niet vanwege de crisis.

  Maar die Neger is wel Minister van Justitie in een land waar Nederland tig keer in past. Wat heb jij bereikt in je mieserige leventje als Ubermensch ?

  Ook vervelend dat Obama president is van Amerika en tenminste meer hart en brains heeft dan menig van zijn blanke voorgangers.

  En dat praat over godwins.

  Ga lekker hitler groeten op de demo van de PVV want dat is het enige wat je kunt. Dom LUI stuk vreten.

 9. Ze bestaan dus toch nog echt hè, types als Erik. Ik sta er elke keer weer van te kijken.

 10. @13 Ja Laurent. Maar hun ubermensch wereldje wordt steeds kleiner. Dat omdat ze het zelf steeds kleiner maken. Maar dat is natuurlijk de schuld van anderen.

 11. Liera reageer eens ? Je was toch hier voor de heropvoeding van domme linksgekkies. Kom op meid je kunt het.

Reacties zijn gesloten.