4 gedachten over “Liberalen kunnen er niets aan doen dat ze gliberaal zijn”

  1. Voor dit gen betekent liberal ongetwijfeld ruimdenkend, vrijzinnig – niet adjectieven die ik nou met Fred Teeven, Ivo “Het is de schuld van de Damslapers” Opstelten of Arend-Jan Broekhoest vereenzelvig, om maar wat VVD-types te noemen.

  2. Sorry hoor – dit is absolute onzin. Bovenop zit in de betreffende bedenksel een waag relatie en verwijzing naar de stof dopamine, die eigen is voor ELK menselijke lichaam en niet alleen voor liberalen.

    Deze type redenering worden gebezigd bijvoorbeeld in bepaalde type literatuur, allang vanuit de VS bekend, dat bijvoorbeeld zwarte en donkere mensen genen zouden hebben die ze luier en dommer maken. Dus is dit feit en situatie dan “objectief” en daar zou niets meer aan te doen zijn.

    Hou met die wannabie elitaire onzin op, aub.

  3. # Nexus: Ik weet wat je bedoelt en vond hem ook op het randje als je over genen gaat praten. Maar wilde me de kans van de titel niet laten ontnemen, vandaar toch geplaatst. Ook een redacteur hier wil wel eens ‘dollen’ met tekst, want soms wordt een mens niet vrolijk van alle zooi die we tegenkomen bij het zoeken. Daarom ook wel eens een ‘uit de band springen’.

Reacties zijn gesloten.