Deze leugenaars wil de VVD in de Tweede Kamer

De VVD-leden hebben de advieslijst van het Hoofdbestuur voor de kandidaten voor de Tweede Kamer ongewijzigd vastgesteld. De leden steunden daarmee de keuze voor ervaren mensen met bewezen kwaliteit die klaar zijn voor de opdracht die de VVD Tweede Kamerfractie de komende periode heeft: ons land sterk en financieel gezond uit de crisis te laten komen voorliegen en bedriegen tot er niets meer van over is (vvd).

Betty de Boer, een nieuwe naam geloof ik, is geen nieuwe naam, komt uit “de pytoreske Friese Wouden” zoals zij dit zelf spelt. (Excuses voor naamverwarring, probleem van veelvoorkomende namen).

Pieter Duisenberg (hm – naam…) is directeur bij Eneco, slurper aan de “liberale” privatiseringstrog dus.

Erik Ziengs: Google suggereerde “fraude” bij zijn naam, maar dat blijkt zijn broer Berthold. Over hemzelf: “Ik speelde al op jonge leeftijd in de TV-serie Bartje van Willy van Hemert. Was er als Sicco, zoon van de herenboer, mede de oorzaak van dat het gezin in het Armenhuis terecht kwam.” Kortom, de ideale VVD-kandidaat. Hij zat er ook al zonder dat het verder iemand is opgevallen.

Barbara Visser is wethouder van Zaanstad. Business consultant geweest, ach ja, dat kennen we.

Pieter Litjens is thans burgemeester van Aalsmeer en was daarvoor iets bij VNO-NCW. (Lopendebandwerkers treft men nu eenmaal niet aan bij de VVD, maar ja, waar eigenlijk wel?)

Bas van ’t Wout zit in de gemeenteraad van Amsterdam en is iets bij Maes Okhuijsen, dat aan politieke
gezichtsbehandeling doet voor “bedrijven”.

De andere namen t/m 31 zijn bekend of voorzover mij niet bekend bleken er toch al te zitten. Meer zetels zullen ze toch wel niet halen?

7 gedachten over “Deze leugenaars wil de VVD in de Tweede Kamer”

 1. “Erik Ziengs is ook vastgoedmafioso en is als zodanig geloosd wegens fraude, de ideale VVD-kandidaat. ”

  Dit klinkt heel leuk alsof de VVD een dekmantel is voor vastgoed maffia. 🙂

 2. al met al pleit het opnieuw voor een verbod op dat partijtje verwende egocentrische onderkinnen, halsdoekjes en verdere volgevreten gladjanusssen die het vooral in de eigen familie willen houden.

 3. Ik ben bang dat er iets niet klopt:

  Het Drentse Statenlid Berthold Ziengs (VVD) wordt verdacht van vastgoedfraude en vertrekt om die reden onmiddellijk uit de politiek.

  Ziengs broer Erik zit voor de VVD in de Tweede Kamer.
  al 744 dagen lees ik bij tweedekamer,nl

 4. @4
  Ja… Google suggereerde bij “Erik Ziengs” zelf al meteen “fraude” dus dat was wel erg makkelijk raak… 😆
  Zal het corrigeren.

 5. 744 dagen niks doen in de Tweede Kamer en slechts op tijd je arm opsteken wanneer Stef Blok je toe sist dat te doen kan je ook een gelegaliseerde vorm van fraude noemen. Alleen betalen wij dat met zijn allen

Reacties zijn gesloten.