Leers wil ‘Karate Bob’ uitzetten, zijn de kinderen op?

Wat is dat met minister Leers? Heeft hij alleen maar oude dossiers tot zijn beschikking? ‘Karate Bob’ is een man van 63 die 38 jaar in Nederland heeft gewoond, hij is met een Nederlandse vrouw getrouwd, die is helaas overleden en leeft nu van wat weldoeners hem geven. Niet van de Nederlandse staat (onze belastingcenten). Leers heeft zijn dossier gevonden en besloten dat hij terug moet naar Servië of Montenegro. Want hij komt uit voormalig Joegoslavië en zoals het woord ‘voormalig’ al zegt, dat bestaat niet meer. Dus moet er even naar een oplossing gezocht worden voor ‘dit probleem’, wat volgens mij helemaal geen probleem is.

Heeft Leers geen zaken van nu? Of zit de IND weer zo te hannessen om een voorraadje mensen te maken die over tien jaar pas uitgezet worden? Opdat ze vooral maar even een leven op kunnen bouwen hier en dan weer losgescheurd moeten worden?

Ik ken ‘Karate Bob’ niet, maar hij is wel met een Nederlandse getrouwd wat hem volgens mij bepaalde rechten geeft én hij heeft bijna tweederde van zijn leven hier gewoond. Wat is dat met die CDA-minister? Vindt hij het lekker om mensen te pesten en nachtemerries te bezorgen? Befehl ist befehl? En kinderen jennen geeft zo’n volksoproer, dus nu pakken we maar groteren?

 

8 gedachten over “Leers wil ‘Karate Bob’ uitzetten, zijn de kinderen op?”

 1. Kind of Kinds , maakt Leers niets uit , evenueel in Aden geboren ??? nooit V.K, paspoort gekregen ?? sturen we je gewoon naar Jemen …

 2. @Keira
  “Ik ken ‘Karate Bob’ niet, maar hij is wel met een Nederlandse getrouwd wat hem volgens mij bepaalde rechten geeft”

  Nope, ik zou zo 1,2,3 niet weten welke rechten je als “buitenlandse partner” die enkel met een Nederlander/se getrouwd is zou hebben.

 3. @Keira weer 🙂

  Het gelinkte artikel van de rijksoverheid gaat alleen over de technisch/juridische voorwaarden om te mogen/kunnen trouwen met een buitenlander(se) alhier. De vraag blijft welke extra rechten?

 4. Niet om Leers nu te gaan verdedigen, maar Karate Bob is wel even iemand anders als Mauro.
  Hoe het verder juridisch in elkaar zit kan me niet zoveeel schelen, maar van dit soort mensen krijg ik altijd jeuk. Slobodan Mitrić = karate Bob.
  De jeuk geldt trouwens voor zowel Leers als Slobodan Mitrić. 🙁

Reacties zijn gesloten.