Leers noemt vrije gezinsvorming “verlies” #CDA

Het handhaven van minimale beschaving op het punt van gezinsvorming en -hereniging noemt minister Leers (CDA) “verlies”. Een verlies dat hij maar moet nemen nu op Europees niveau geen behoefte bestaat aan – enfin:

Onder meer wilde Nederland de leeftijdseisen voor de in Nederland verblijvende partner verhogen en inkomenseisen stellen. Zo wilde Nederland voorkomen dat er gemakkelijk mensen naar Nederland komen die weinig kans maken op een welvarend bestaan. De Europese Commissie peilde de afgelopen maanden de mening van de andere lidstaten. Maar die zagen er weinig in en ondervonden meestal ook weinig problemen met de overgekomen partners van migranten van buiten de EU, zo bleek uit de antwoorden.

Dat deze Leers het over verlies heeft toont wel aan dat het CDA niet de gevangene van de Wildersclub is (geweest), maar dat Wilders gewoon openlijk zei (of zegt) wat zij ook vinden.

3 gedachten over “Leers noemt vrije gezinsvorming “verlies” #CDA”

  1. U weet toch slecht Welvarende Witmenschen hebben een dusdanig ontwikkeld zenuwstelsel dat zij tot liefde in staat zijn en zonder hun geliefde nabij niet gelukkig kunnen leven ,, de rest zijn gelijk dieren …

  2. En dan te bedenken dat het cDA de partij was die ooit voor gezinshereniging was, en ook de grote motor daarachter, maar ja ze hebben de Bijbel, de menselijkheid en het geweten aan de wilgen gehangen.

  3. ‘Het grootste deel van die importmensen wordt sowieso geen lid van het CDA omdat het geen christenen zijn’ zo luidt de CDA repliek; dat je dit soort heidenen liever buiten de grenzen houd spreekt voor zich meent men vervolgens…

Reacties zijn gesloten.